SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Airlines Airport Warta Breaking Austria aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Finlandia Rusia Breaking News Swiss Breaking News Thailand Breaking News Warta Breaking UAE

Rusia mungkasi watesan penerbangan Austria, Swiss, Finlandia lan UAE

Rusia mungkasi watesan penerbangan Austria, Swiss, Finlandia lan UAE
Rusia mungkasi watesan penerbangan Austria, Swiss, Finlandia lan UAE.
ditulis dening Harry Johnson

Rusia uga bakal nerusake layanan udhara karo sangang negara liyane, kalebu Bahama, Iran, Walanda, Norwegia, Oman, Slovenia, Tunisia, Thailand lan Swedia, wiwit tanggal 9 November.

Print Friendly, PDF & Email
  • Pejabat Rusia mutusake mbusak watesan lalu lintas udara karo Austria, Swiss, Finlandia lan Uni Emirat Arab wiwit tanggal 9 November 2021.
  • Nganti saiki Rusia wis nerusake layanan udhara karo 62 negara. 
  • Layanan udara karo Tanzania ditundha nganti 1 November amarga kahanan epidemiologis ing negara kasebut.

Wakil markas pencegahan coronavirus federal Rusia ngumumake dina iki yen Federasi Rusia bakal mungkasi larangan penerbangan karo Austria, Swiss, Finlandia lan Uni Emirat Arab wiwit tanggal 9 November 2021.

Bandara Internasional Sheremetyevo, Alexander Ponomarenko, ngrembug babagan Rencana Pangembangan Master karo Dewan

"Sawise asil diskusi lan njupuk kahanan epidemiologis ing negara-negara tartamtu, diputusake mbusak watesan lalu lintas udara karo Austria, Swiss, Finlandia lan Uni Emirat Arab wiwit tanggal 9 November 2021," ujare pejabat kasebut.

Rusia uga bakal nerusake layanan udhara karo sangang negara liyane, kalebu Bahama, Iran, Walanda, Norwegia, Oman, Slovenia, Tunisia, Thailand lan Swedia, wiwit tanggal 9 November.

Rusia nerusake lalu lintas udara karo Finlandia ing pungkasan Januari, 2021, karo Swiss - ing pungkasan Agustus taun 2020, karo UAE - ing wiwitan September 2021, karo Austria - ing pertengahan Juni 2021.

Utamane, penerbangan bakal ditindakake menyang Bahama ing antarane Moskow lan Nassau (kaping pindho saben minggu), menyang Iran antara Moskow lan Tehran (telung penerbangan saben minggu), lan antara Sochi lan Tehran (seminggu seminggu). Kajaba iku, penerbangan menyang Walanda antara Moskow lan Amsterdam (kaping pitu saben minggu), antarane Moskow lan Eindhoven (kaping pindho saben minggu), ing antarane St. Petersburg lan Amsterdam, Zhukovsky lan Amsterdam, Yekaterinburg lan Amsterdam, Kaliningrad lan Amsterdam, Sochi lan Amsterdam (rong penerbangan seminggu ing saben rute), bakal dilanjutake.

Penerbangan menyang Norwegia lan Swedia bakal dileksanakake kaping pindho saben minggu saka St. Petersburg menyang Bergen lan Oslo, uga menyang Stockholm lan Goteborg. Penerbangan uga bakal dilanjutake menyang Oman ing antarane Moskow lan Masqat (kaping pindho saben minggu), menyang Slovenia antara Moskow lan Ljubljana (kaping telu saben minggu), menyang penerbangan Monastir Tunisia bakal ditindakake saka Moskow (pitung penerbangan saben minggu) lan saka St. Petersburg (rong penerbangan seminggu), kanthi penerbangan uga bisa uga ditrapake saka bandara Rusia liyane, sing penerbangan internasional diwiwiti (rong penerbangan saben minggu ing saben rute).

Layanan udara karo Thailand bakal dilanjutake maneh ngelingi syarat negara kasebut, sing tegese mung kanggo warga Rusia sing divaksinasi infeksi virus corona anyar. Penerbangan bakal dileksanakake saka Moskow menyang Bangkok lan Phuket (kaping pindho saben minggu), uga bandara bandara Rusia, sing penerbangan internasional diwiwiti (penerbangan siji saben minggu ing saben rute).

Nganti saiki Rusia wis nerusake layanan udhara karo 62 negara. Layanan udara karo Tanzania ditundha nganti 1 November amarga kahanan epidemiologis ing negara kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar