Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Education Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Industri Rapat rapat News Pariwisata News Wire Plancongan USA Breaking News

Balap Saiki Kanggo Relevansi ing Post-Pandemi Times: Forum IMEX

Amerika IMEX
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Kanggo profesional asosiasi, pandemi kasebut ora mung ngganggu nanging uga nyepetake pangowahan ing wilayah kayata pamrentahan, pangarepan anggota, lan teknologi.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Tantangan sing ditindakake asosiasi mung saya gedhe, meksa pimpinan asosiasi mikir beda lan nguatake kabutuhan pangowahan sejati.
  2. Langkah-langkah kanggo njupuk pangowahan lan tumindak sing dibutuhake kanggo berkembang ing iklim anyar yaiku fokus ing Forum Kepemimpinan Asosiasi.
  3. CEO IMEX Group ngenalake acara khusus kanggo profesional asosiasi sing kedadeyan ing IMEX Amerika ing wulan November.

Dianakaké dina Senen 8 November minangka bagean saka Smart Monday, didhukung dening MPI, Forum Kepemimpinan Asosiasi, digawe dening ASAE: Pusat Kepemimpinan Asosiasi, yaiku lokakarya sore sing dipimpin panel ahli kalebu Harrison Coerver lan Mary Byers, panulis Lomba kanggo Relevansi.

Harrison Coerver, panulis Race for Relevance
Mary Byers, panulis Race for Relevance

Pendekatan tanpa omong kosong

Lokakarya sing interaktif banget, kanthi judhul Balapan kanggo Relevansi ing Pasca Pandemi, nyinaoni konsep saka buku panduan edhisi ulang taun kaping 10 kanggo pimpinan asosiasi lan ndeleng tantangan sing kendel, tanpa omong kosong. Kepercayaan minangka salah sawijining masalah kaya dene panulis panitia Mary Byers nerangake: "Kita wis nindakake riset anyar babagan mbangun kapercayan lan nemokake manawa dewan gedhe angel nggawe kapercayan kanthi cepet. Kelompok cilik luwih apik kanggo njupuk keputusan lan ora ana 'sosial sosial'. ”

Gabung karo Mary lan Harrison minangka panel eksekutif sing bakal nuduhake pengalaman nggawe pendekatan pemerintahan sing disengaja; mikir maneh babagan program lan layanane; lan nambah adopsi pamikiran "digital dhisik". Iki yaiku: Moira H. Edwards, Presiden Ellipsis Partners; Steve Smith, CEO Pusat Manajemen Asosiasi; lan Len Toenjes, Presiden Kontraktor Umum Associated of Missouri.

Forum Kepemimpinan Asosiasi mung diundang lan mbukak kanggo pimpinan asosiasi kalebu CEO, COO, presiden, direktur eksekutif, sekretaris jenderal, kursi, lan anggota dewan. Iki minangka bagean saka dina Senin Cerdas, dina pendidikan gratis sing ditindakake sedina sadurunge IMEX Amerika dibukak.

Acara kasebut, ngrayakake edhisi kaping 10 ing papan anyar, Mandalay Bay, nggabungake komunitas acara bisnis global kanggo ngrencanakake lan pesen kabeh saka lelungan insentif perusahaan menyang acara klien agensi. Perencana rapat bisa ketemu karo pemasok global sing kalebu kabeh sektor industri. Iki kalebu tujuan Eropa, Austria, Belgia, Republik Ceko, Kroasia, Prancis, Jerman, Yunani, Italia, Irlandia, Malta, Walanda, Portugal, Spanyol, Swiss, Skandinavia lan Inggris. Australia, Korea, Jepang, Selandia Baru lan Singapura kalebu negara Asia-Pasifik sing dikonfirmasi bareng karo Kenya, Maroko, Rwanda, Afrika Selatan saka Afrika. Saka Atlanta lan Calgary menyang LA lan Vancouver, peserta pameran AS lan Kanada saiki dileksanakake. Dheweke gabung karo akeh tujuan ing Amerika Latin kalebu Argentina, Brasil, Kolombia, Kosta Rika, Ekuador, Meksiko lan liya-liyane.

Amerika IMEX Edisi kaping 10 diwiwiti tanggal 9 - 11 November ing Teluk Mandalay ing Las Vegas kanthi Smart Monday, didhukung dening MPI, tanggal 8 November. Kanggo ndhaptar - kanthi gratis - klik kene. Kanggo rincian liyane babagan pilihan akomodasi lan kanggo dipesen, klik kene.

Kesehatan & Keamanan: Tim IMEX kerja bareng karo Teluk Mandalay lan mitra liyane ing Las Vegas kanggo nampilake pertunjukan sing memenuhi syarat kesehatan lan keamanan paling anyar lan menehi komunitas pengalaman sing aman, kepenak nanging ora steril.

Kabeh peserta IMEX Amerika kudu menehi bukti vaksinasi lengkap marang Covid-19 supaya bisa mlebu acara kasebut lan dijaluk nyetak lencana ing omah sadurunge. Katrangan lengkap bisa ditemokake kene.

www.imexamerica.com     

# IMEX21

eTurboNews minangka mitra media kanggo IMEX Amerika.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar