SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Cruising News wong Sint Maarten Breaking News Warta Breaking St. Eustatius Warta Breaking St. Maarten Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Eustatius - Saba - feri antar-pulau Sint Maarten anyar diluncurake

Eustatius - Saba - feri antar-pulau Sint Maarten anyar diluncurake
Makana M / V saka Blues and Blues Ltd. saka Anguilla.
ditulis dening Harry Johnson

Makana Ferry miwiti perjalanan antar-pulau ing antarane Statia, Saba lan Sint Maarten tanggal 1 November 2021.

Print Friendly, PDF & Email
  • Blues lan Blues Ltd saka Anguilla menang tender konektivitas maritim antar pulau karo M / V Makana.
  • Makana minangka feri cepet Saber catamaran 72 inci, bisa nggawa 150 penumpang ing rong dek.
  • Preparasi dening tim antar-pulau lagi proses supaya bisa ketemu tanggal peluncuran.

Blues lan Blues Ltd. saka Anguilla dijadwalake diwiwiti karo lelungan antar pulau ing antarane Statia, Saba lan Sint Maarten tanggal 1 November 2021. Preparasi dening tim antar-pulau lagi proses supaya bisa ketemu tanggal iki. Informasi babagan tarif lan informasi jadwal sing tepat bakal diterusake.

Blues lan Blues Ltd saka Anguilla menang tender konektivitas maritim antar pulau karo M / V Makana. Makana minangka feri cepet Saber catamaran 72 inci, bisa nggawa 150 penumpang ing rong dek. Ana dek ngisor, dek srengenge ndhuwur (terbuka) lan area kelas bisnis ndhuwur. Dek ngisor lan area ndhuwur duwe AC lan dilengkapi rong jamban lan bar.

Makana bakal nyedhiyakake fungsi bagasi lan kargo sing akeh. Catamaran kasebut bakal pelayaran kanthi plancong kanthi kecepatan operasional 23 knot kanthi kecepatan maksimal 31 knot. Plancongan udakara 45 menit saka Saba menyang Statia, 75 menit saka Saba nganti St. Maarten lan 85 menit saka Statia kanggo St. Maarten. Amarga watesan COVID-19 ing St. Kitts, rute menyang pulau iki durung bisa dijadwalake nganti diwartakake maneh.  

Makana minangka tembung Hawaii kanggo "Hadiah". Blues & Blues Ltd. nampi kapal kasebut dadi armada bubar. Penumpang bisa ngarepake layanan sing grapyak lan andal lengkap karo WiFi onboard lan layanan pelanggan online. Makana bakal ditugasake ing Statia utawa Saba. Pendhudhuk disaranake ndhaptar lowongan dadi anggota kru.

Samuel Connor, pemilik Blues and Blues Ltd., ujar: “Kita bisnis kulawarga. Kita yakin manawa bisa menehi kontribusi kanggo pangembangan sosial lan ekonomi pulau-pulau liwat konektivitas maritim antar negara kalebu St. Barth, Anguilla lan Nevis ”.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar