China kanggo mbukak tapel wates sawise 85% populasi vaksin

China kanggo mbukak tapel wates sawise 85% populasi vaksin
Gao Fu, kepala Pusat Kontrol lan Pencegahan Penyakit
ditulis dening Harry Johnson

Yen tingkat vaksinasi tekan luwih saka 85% ing wiwitan taun 2022, bakal ana sawetara infeksi lan ora ana sing kena infeksi sing bakal ngalami kondhisi serius utawa mati.

Print Friendly, PDF & Email
  • Tingkat vaksinasi populasi China bisa nganti luwih saka 85 persen ing wiwitan taun 2022.
  • Langkah-langkah kontrol epidemi ing China saiki wis entuk akeh wektu kanggo ngasilake vaksin sing cukup lan inokulasi wong.
  • Kanthi tingkat vaksinasi 85%, tingkat prevalensi lan fatal COVID-19 bakal luwih kaya flu.

Miturut pejabat ndhuwur saka Pusat Kontrol lan Pencegahan Penyakit Tionghoa, China may open its borders by early 2022, if it vaccinates over 85% of its population by then.

Langkah-langkah kontrol epidemi saiki nglawan COVID-19 ing China wis menang akeh wektu kanggo ngasilake vaksin sing cukup lan inokulasi wong, Gao Fu, kepala pimpinan Pusat Pengendalian lan Pencegahan Penyakit, jarene.

Yen tingkat vaksinasi tekan luwih saka 85% ing wiwitan taun 2022, bakal ana sawetara infeksi lan ora ana sing kena infeksi sing bakal ngalami kondhisi serius utawa mati.

Kajaba iku, virulensi virus corona uga saya mudhun, miturut Gao.

"Nalika semana, kenapa kita ora kudu mbukak-mbukak?" pejabat kasebut.

Nalika prevalensi lan korban fatal saka Covid-19 kaya flu, lan kayane bakal ana bareng karo manungsa, upaya kanggo ngilangi virus bakal dadi perang sing terus-terusan, jarene.

"Yen ngono, kita kudu terus vaksin luwih akeh wong, nggawe vaksin anyar, lan utamane, ngasilake obat sing efektif."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

eTurboNews | TravelIndustry News