Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kabar Olahraga Warta Breaking Walanda News wong Mbangun maneh tanggung jawab Warta Breaking Singapura Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Mung pesawat vaksin KLM: Amsterdam-Singapura

Mung pesawat vaksin KLM: Amsterdam-Singapura
Mung pesawat vaksin KLM: Amsterdam-Singapura.
ditulis dening Harry Johnson

KLM Royal Dutch Airlines bakal nawakake lelungan tanpa karantina kanthi penerbangan sing ditunjuk Vaksin Wisata (VTL) menyang Singapura saka Amsterdam saben dina Senen lan Setu.

Print Friendly, PDF & Email
  • Ing tanggal 21 Oktober 2021, Air France ngoperasikake rong penerbangan Vaksin Perjalanan Vaksin (VTL) saben minggu saka Paris menyang Singapura.
  • Ing tanggal 1 November 2021, KLM ngoperasikake rong penerbangan Vaksin Travel Lane (VTL) sing ditemtokake saben minggu saka Amsterdam menyang Singapura.
  • Pelancong kudu nyukupi kabeh syarat Plancong Plancong (VTL).

Ing tanggal 1 November 2021 KLM Royal Dutch Airlines bakal nawakake lelungan tanpa karantina kanthi penerbangan sing ditunjuk Vaksin Perjalanan Vaksin (VTL) menyang Singapore saka Amsterdam saben dina Senen lan Setu.

Liwat pusaté ing Bandara Amsterdam-Schiphol, KLM bakal mlebu jaringan komplementer lan nawakake papat penerbangan VTL saben minggu lan enem penerbangan VTL sing ora ditunjuk saben minggu Singapore.

Roland Coppens, Manajer Umum Air France KLM Asia Tenggara lan Oseania menehi komentar: "" Kita ngerti manawa masarakat pengin lelungan lan sambung maneh karo kulawarga lan kanca, lan kita seneng nerusake plancongan plancongan lan bisnis menyang Singapore. Air France lan KLM nggawe jaringan komplementer kanthi papat penerbangan VTL sing ditunjuk minggon menyang Singapura, uga enem penerbangan VTL sing ora ditunjuk saka Paris lan Amsterdam. Kanthi jaringan KLM Air France sing akeh, kita bisa nyambung akeh negara VTL liwat hub dobel ing Paris lan Amsterdam, kanthi kahanan tiket sing fleksibel. ”

Jadwal penerbangan KLM saka Amsterdam menyang Singapura

jadwalNomer PenerbanganDaydeparturerawuhpesawat
21 Oktober 2021

nganti 31 Oktober 2021
KL835 / KL837 / KL839Saben21: 1515: 45 + 1B787 / B77W
01 November 2021 nganti 26 Maret 2022KL835 / KL837 / KL839Selasa
Wednesday
Thursday
Ana
21: 0516: 20 + 1
KL833 (VTL)Monday
Ana

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar