SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Australia Breaking News aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Chili China Breaking News Industri Hospitality News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News

Pandeleng UFO: Papan Paling Apik Kanggo Keno Objek mabur sing Ora Dikenal

Paningalan UFO
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Mbok menawa duwe luwih akeh wektu ing omah amarga COVID-19 wis menehi kita luwih akeh wektu kanggo ndeleng jagad langit lan ndeleng ... UFO. Utawa apa sejatine ana akeh tampilan UFO tinimbang sadurunge?

Print Friendly, PDF & Email
  1. Miturut military.com, ana luwih saka 1,000 paningalan UFO ing taun 2020 (udakara 7,200 wong) tinimbang ing taun 2019.
  2. Apa telpon nganggo kamera internal nggawe luwih gampang njupuk sing ora dingerteni ing langit? Gambar kasebut ora kudu ditimbang yen dijupuk saka gambar sadurunge.
  3. Apa sampeyan sengaja lunga menyang papan sing kondhang nalika ndeleng UFO utawa sampeyan tumindak ngelawan lan tetep adoh?

Ana sawetara sing kepincut karo Objek mabur sing Ora Dikenal, lan plancongan menyang papan sing dingerteni kanggo ndeleng yaiku preinan sing dipesan. Yen sampeyan salah siji sing ngarep-arep rapat cedhak saka pihak katelu, ing ngisor iki sawetara tujuan kanggo nyelehake dhaptar pamburu UFO.

ING Amerika Serikat

Area 51, Nevada

Saka teori konspirasi anyar nganti acara Facebook sing ndhesek supaya wong liya mlebu ing pangkalan kasebut, Area 51 mesthi wae ana kabar. Instalasi militer AS, sing dununge meh 160 km ing sisih lor Las Vegas, minangka landasan umum kanggo teori teori konspirasi. Teori lan malah buku dening peneliti lan njero pamrentah negesake manawa wilayah kasebut minangka fasilitas panyimpenan pesawat ruang angkasa asing sing kacilakan kalebu pendhudhuk, sing urip uga mati, uga bahan sing ditemokake ing Roswell. Sawetara malah percaya manawa wilayah kasebut digunakake kanggo nggawe pesawat adhedhasar teknologi alien sing wis pulih. Sawetara UFOlogis negesake fasilitas rahasia sing ditemokake ing dhasar Pegunungan Papoose ing Nevada, ing endi makhluk luar angkasa didhelikake lan ora ana maneh ing Wilayah 51. Apa sejatine duwe alien utawa ora bisa dibantah, nanging wilayah kasebut mesthine diklasifikasikake Pengunjung bisa nyetir dalan gedhe ing kene sing diwenehi tandha "Jalan Raya Extraterrestrial." Iki diisi karo bisnis bertema alien ing rute sepi. Elinga ndeleng munggah yen sampeyan ing wayah wengi. Sampeyan bisa uga dina sing bejo, utawa bengi.

Roswell, New Mexico

Kapal ibu saka kabeh tujuan UFO, papan iki misuwur amarga Insiden Roswell sing kedadeyan ing wulan Juli 1947. Ternyata, militer AS ngumumake yen wis pulih pesawat ruang angkasa saka gurun cedhak (mengko, jarene mung balon cuaca ). Wiwit kuwi, teori konspirasi ngaku barang-barang sing ana piring, lan malah alien sing mati, kanthi rahasia didhelikake ing kene. Wilayah kasebut minangka papan kanggo Roswell Spacewalk lan Museum lan Pusat Penelitian UFO Internasional bebarengan karo Museum & Pusat Seni Roswell, kabeh dikepung dening para penggemar papan. Nemokake UFO sing nyata ing kene bisa uga angel, nanging menyang kutha kanggo Festival Roswell UFO sing dianakake saben patang wulan Juli akhir minggu kanggo ngrayakake kabeh perkara luar angkasa karo kanca-kanca liyane. Ewonan sing nganggo kostum ketemu ing Comote-Con saka para penganut UFO iki, sing kalebu ceramah lan pawai bertema alien.

Taman Nasional Joshua Tree, California

Joshua Tree sing ana ing 29 Palms Highway dikenal duwe akeh dalan banyu ing jero banyu sing akeh isi mineral tanpa ana sebab sing bisa dingerteni. Taman Nasional biyen dadi 300 tambang ing ara-ara samun, kalebu bukit kuarsa kristal putih sing unik ing mburine Giant Rock. Dipercaya minangka basis alien dening sawetara peneliti. Para pengikut UFO sing njelajah ara-ara samun ing kene percaya manawa Joshua Tree lenggah ing sisih lor 33 sing padha kaya Roswell. Mula, bisa uga a hotspot kanggo tampilan UFO. Wis pirang-pirang taun, peneliti UFO gabung ing kene kanggo kuliah lan lokakarya akhir minggu suwene sing durung dingerteni. Dianggep Woodstock of UFOlogy, ing akhir minggu mbabarake kabeh perkara sing durung dingerteni saka ilmu UFO lan alien kuno nganti asal-usul manungsa lan pambocoran pamrentah.

NEGARA LAIN

Guizhou, China

Teleskop Bulat Aperture Spherical (FAST) limangatus meter minangka teleskop radio paling gedhe lan paling sensitif ing saindenging jagad. Dumunung ing bagean deso ing provinsi Guizhou China, Teleskop Radio FAST, sing ndeleng cahya pisanan ing taun 2016, dipercaya dening peneliti China minangka pilihan paling apik manungsa kanggo ngilangi pesen saka luar angkasa. Julukan Tianyan, tegese "Mripat Langit" utawa "Mripat Swarga," dening para pendiri, ditemokake kanggo ngrampungake sawetara misteri paling gedhe ing jagad raya. Salah sawijining misi utamane yaiku ndeteksi sinyal komunikasi saka alien. Dolan maring ilmu pengetahuan sing luar biasa iki lan golek kesempatan kanggo nonton para ilmuwan nggarap sawetara proyek sing ana gandhengane karo makhluk luar angkasa.

Wycliffe Inggih, Australia

Dununge Wycliffe ing sadawane dalan gedhe Stuart ing Wilayah Lor negara kasebut dikenal minangka ibukota UFO Australia. Pemirsa UFO dening warga ing kene umum banget saengga wilayah kasebut duwe persimpangan bertema alien ing Wycliffe Well Holiday Park. Iki minangka salah sawijining top 5 hotspot penampakan asing ing donya sing para plancong bisa mabur kanggo nonton zoom saka UFO, biasane nalika wiwitan musim kemarau saka Mei nganti Oktober. Laporan babagan obyek mabur sing ora dingerteni wiwit muncul ing wilayah iki wiwit jaman Perang Dunia II. Pengunjung sing teka ing kene bisa njupuk teleskop lan tetep manggon ing kabin ing Wycliffe Well Holiday Park. Warga lokal pratelan ndeleng obyek aneh meh saben dina sajrone "musim UFO."

San Clemente, Chili

Kutha San Clemente dianggep dadi ibukutha UFO sing ora resmi ing jagad iki. Miturut peneliti sing makarya ing kene, rata-rata penampakan UFO meh saben minggu. Ana akeh paningalan manawa Dewan Pariwisata Chili nggawe jejak resmi UFO suwene 30 km ing taun 2008. Jalur kasebut nggawa para pelancong liwat pegunungan Andes sing apik nutupi macem-macem situs sing dilaporake pertemuan sing cedhak. Wilayah kasebut minangka dununge Tlaga Colbún sing kandhungan isi mineral tanpa sumber (akrab karo swara?). Jejak sing katon apik yaiku El Enladrillado, wilayah sing amba lan aneh sing dibentuk dening 200 blok vulkanik sing dipotong kanthi sampurna sing dipercaya bisa dilebokake dening peradaban kuna. Nanging, teori teori konspirasi lan peneliti, iku landhesan kanggo makhluk luar angkasa.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

1 Komentar

  • Aku nyekseni karo kanca kerja UFO sing nglayang ing pabrik kimia ing Manchester ing jam 5.50 esuk Juli ing 1999, aku arep kerja ing Trafford Park nganggo pushbike nalika krungu swara hooter darurat pabrik kimia sing metu. , nalika aku ndeleng liwat saka dalan ana pakaryan iki nglayang liwat pipelines kimia, aku cepet digabung karo kolega sing uga cycling kanggo bisa. Wektu iku sepi banget lan swarane mung hooter, ora ana swara saka kerajinan, kaya-kaya wis diparkir ing udara lan rem tangan. Iku ora saka donya iki, iku ndadekake kita loro telat kanggo shift 6am kita ing pabrik ngendi aku temping ing wektu, supaya aku dadi pitados bilih kita lagi dibukak dening extraterrestrials, aku wis lunga menyang Dhiskusi ing 1994 bab Suffolk UFO diwenehi dening Kolonel Charles Holt mantan wakil komandan pangkalan saka fasilitas militer Usa ana lan mirsani sawetara program ing subyek sadurunge. Mung minangka penganut katolik Kristen nalika Februari 2016 aku nemokake kasunyatan manawa Yesus & Maria lan sawetara wong suci wis ngatingal marang Veronica sing visioner ing Bayside USA (1970-94). Ing jaman pungkasan sing saiki kita lakoni yaiku Iblis lan kanca-kancane sing mabur macem-macem kerajinan kasebut ing saindenging jagad kanggo ngapusi manungsa supaya percaya yen kita dibukak dening bangsa asing sing ora ana. Nalika Pengangkatan Kristen njupuk Panggonan sing aku pracaya bakal sawetara wektu media warta dasawarsa iki bakal laporan marang wong-wong sing ditinggalake yen penculikan alien massal wis kedadeyan kanggo nutupi acara gaib (warta liyane palsu), iki bakal ngumumake ing 7 taun. Periode Mangsa Kasangsaran yaiku, nalika Gusti Yesus ngeculake 4 prajurit jaranan, perang bakal diwiwiti dening pasukan gabungan Rusia/China & New York kena komet, kanggo luwih lengkap babagan iki, bukak situs web kuil. http://www.tldm.org lan goleki ing Directives kanggo subyek. Penampilane ing Bayside dikonfirmasi kanthi pirang-pirang mukjizat sing ditindakake ing kana, sanajan pasamuwan ora bakal ngerti kanthi resmi, dheweke ujar manawa Iblis mlebu ing gereja saiki ing tingkat paling dhuwur minangka bagean saka perang spiritual sing isih ana, paus asli pungkasan yaiku Benediktus.

    Nalika pertunjukan UFO & Kesadaran teka ing Manchester ing taun 2017, kedadeyan kasebut ana ing sebrang dalan saka ngendi aku wis nyekseni UFO ing taun 1999, amarga lelungan imanku dhewe, aku ora ngandel yen iki kebetulan. Dheweke promosi ide ing acara kasebut yen kita dibukak dening balapan asing lan sawetara teori konspirasi sing ana ing sekitar iki. Ana lan wis akeh dokumenter ing tv ing subyek kang uga ningkataké idea iki.
    Aku duwe surat sing diterbitake ing pers sekuler lokal babagan subyek ing 2018 babagan riyaya Assumption of the Blessed Virgin Mary.
    Dadi, misteriku diterangake, Iblis lan kanca-kancane minangka makhluk gaib, mula Kitab Suci ngandhani yen kita ora nglawan daging & getih, nanging kekuwatan & pamrentahan. Pramila wong Kristen duwe pandonga / pasa lan liya-liyane ing armour kasukmane, sing efektif nglawan kegiatane.

    Salam John