SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor India Breaking News News wong Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Keslametan Blanja Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

India saiki mbukak kanggo turis asing sing divaksinasi

India saiki mbukak kanggo turis asing sing divaksinasi
India saiki mbukak kanggo turis asing sing divaksinasi
ditulis dening Harry Johnson

Iki pertama kaline India ngidini turis asing mlebu negara kasebut wiwit Maret 2020 nalika ngetrapake kunci virus corona ing saindenging jagad.

Print Friendly, PDF & Email
  • Pengunjung asing sing divaksinasi kanthi lengkap sing nempuh penerbangan chartered ngidini mlebu India wiwit dina iki.
  • Pelancong internasional kanthi penerbangan reguler bakal bisa mlebu India wiwit tanggal 15 November.
  • Ora jelas manawa turis sing teka kudu duwe karantina, nanging kudu divaksinasi lan tes negatif kanggo virus kasebut sajrone 72 jam pesawat.

Pengunjung manca pungkasane diijini mlebu India maneh, kanggo kaping pisanan wiwit Maret 2020, nalika negara kasebut ngetrapake kunci COVID-19 ing negoro pisanan.

Ing istirahat paling anyar saka curv COVID-19, Pejabat pamrentah India dina Jumuah ngumumake manawa negara kasebut wis mbukak maneh kanggo pengunjung internasional sing divaksinasi sing lelungan kanthi penerbangan chartered.

Pelancong manca kanthi penerbangan reguler bakal bisa mlebu India wiwit tanggal 15 November, pejabat nambah.

Durung jelas apa turis sing teka kudu duwe karantina India, nanging vaksin kasebut kudu divaksinasi lan tes negatif kanggo virus COVID-19 sajrone 72 jam pesawat.

Keputusan kanggo mbukak maneh negara kasebut, sing diumumake awal wulan iki dening menteri rumah tangga India, amarga infeksi saben dina India mudhun luwih saka 20,000 saka pucuk 400,000 wulan Mei lan luwih akeh wong sing divaksinasi.

India wis ngatur luwih saka 970 yuta dosis vaksin. Saklawasé 70 persen populasi diwasa sing wis paling ora duwe dosis siji.

Nyuda watesan kanggo turis asing sing ngunjungi negara kasebut, cocog karo turis domestik lan musim perayaan India. Wis, iki nyebabake keprihatinan dening pejabat kesehatan sing wis ngelingake supaya ora puas.

Awal wulan iki, Dewan Riset Medis India, badan medis utama India, ngelingake manawa "pariwara mbales dendam" bisa nyebabake infeksi COVID-19 yen turis ora nindakake protokol keamanan.

Miturut data resmi, kurang saka telung yuta turis asing ngunjungi India ing taun 2020, sing mudhun luwih saka 75 persen dibandhingake karo 2019.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar