SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Blanja Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News

Warga asing sing divaksinasi kanthi lengkap bisa mlebu ing AS wiwit tanggal 8 November

Pengunjung sing divaksinasi lengkap bisa mlebu ing AS wiwit tanggal 8 November
Pengunjung sing divaksinasi lengkap bisa mlebu ing AS wiwit tanggal 8 November.
ditulis dening Harry Johnson

Vaksin COVID-19 sing disetujoni dening Organisasi Kesehatan Dunia (WHO) sing ora digunakake utawa diidini ing AS bakal diakoni minangka bentuk inokulasi sing sah, menehi greenlight kanggo AstraZeneca sing digawe Inggris, uga Sinofarm China lan Sinovac.

Print Friendly, PDF & Email
  • AS ngangkat watesan perjalanan kanggo pengunjung internasional sing divaksinasi kanthi lengkap marang COVID-19.
  • Pelancong manca negara sing divaksinasi rampung karo COVID-19 bakal diidini mlebu ing AS wiwit tanggal 8 November
  • Kebijakan AS anyar dipandu dening kesehatan masyarakat, ketat, lan konsisten, ujare Gedung Putih.

Gedung Putih dina iki ngumumake yen ana watesan larangan lelungan COVID-19, lan ujar manawa kabeh turis asing sing diinokulasi virus corona bakal diidini mlebu Amerika Serikat wiwit tanggal 8 November.

Asisten pers sekretaris Gedung Putih Kevin Munoz negesake dina iki manawa "kabijakan perjalanan anyar AS sing mbutuhake vaksinasi para turis nasional asing menyang Amerika Serikat bakal diwiwiti tanggal 8 November."

Pak Munoz uga ngirim ing Twitter manawa kabijakan kasebut "dipandu dening kesehatan masyarakat, ketat, lan konsisten."

Strict Watesan lelungan ASs njaga jutaan pengunjung saka China, Kanada, Mexico, India, Brasil, akeh Eropa metu saka Amerika Serikat, turisme AS sing lumpuh, lan nyebabake ekonomi komunitas wates.

Wulan kepungkur, Gedung Putih ujar manawa bakal ngundhakake watesan kanggo para plancong udhara saka luwih saka 30 negara, kalebu China, India, Iran, lan umume Eropa wiwit awal November, nanging mandheg ora menehi tanggal sing pas.

Ana, US pejabat ujar manawa negara kasebut bakal ngilangi watesan gerakan ing wates daratan lan nyebrang feri karo Kanada lan Meksiko kanggo sing divaksinasi kanthi lengkap.

Vaksin COVID-19 sing disetujoni dening Organisasi Kesehatan Dunia (WHO) sing ora digunakake utawa sah ing AS bakal diakoni minangka bentuk inokulasi sing sah, menehi greenlight kanggo AstraZeneca sing dikembangake ing Inggris, uga Sinofarm China lan Sinovac.

Kanada mbukak maneh tapel wates tanah karo AS ing wiwitan Agustus menyang warga Amerika sing divaksinasi kanthi tes COVID-19 negatif kanggo lelungan sing ora penting. Nanging ora ana timbal balik saka tangga teparo, dheweke menehi komplain saka pejabat Kanada.

Larangan nomer akeh warga non-AS sing mlebu ing Amerika wis dileksanakake luwih saka 18 wulan amarga pandemi virus corona. Mantan Presiden Donald Trump pisanan nuntut larangan marang para pelancong udara saka China ing wiwitan taun 2020, lan banjur nambah watesan iki menyang sebagian besar Eropa.

Asosiasi Plancongan AS nerbitake pratelan ing ngisor iki babagan woro-woro manawa AS bakal mbukak maneh wates kanggo para wisatawan internasional sing divaksinasi tanggal 8 November:

"Plancongan AS wis suwe njaluk pambukaan wates sing aman, lan kita olih pengumuman pamrentah Biden babagan tanggal sing ditemtokake kanggo nyambut para wisatawan internasional sing divaksinasi.

"Tanggal kasebut penting banget kanggo ngrencanakake - kanggo maskapai penerbangan, kanggo bisnis sing didhukung lelungan, lan kanggo jutaan wong sing seneng lelungan ing saindenging jagad sing saiki bakal melu rencana ngunjungi Amerika Serikat maneh. Mbukak maneh kanggo pengunjung internasional bakal menehi ekonomi kanggo nyepetake gawean sing gegandhengan karo lelungan sing ilang amarga ana larangan perjalanan.

"Kita ngucapake apresiasi kanggo pamrentah amarga ngakoni regane lelungan internasional menyang ekonomi lan negara, lan kanggo kerja kanthi aman kanggo mbukak maneh wates lan nyambungake Amerika menyang jagad iki."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar