SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Warta Breaking Travel Cruising Industri Hospitality Warta Mewah News wong Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA Breaking News

Putri Cruises Emerald Princess bali kerja ing AS

Putri Cruises Emerald Princess bali kerja ing AS
Putri Cruises Emerald Princess bali kerja ing AS.
ditulis dening Harry Johnson

Pelayaran Putri Cruises ing kapal Emerald Princess kasedhiya kanggo tamu sing wis nampa vaksin COVID-19 pungkasan dosis paling ora 14 dina sadurunge pelayaran lan duwe bukti vaksinasi.

Print Friendly, PDF & Email
  • Para tamu Putri Emerald sing pertama banget disambut dening kru kanthi upacara motong pita khusus.
  • Emerald Princess dijadwalake teka ing Ft. Lauderdale tanggal 30 Oktober 2021 lan bakal mlayu nganggo kapal pesiar Canal Panama 10 dina, pulang pergi saka Ft. Lauderdale ngantos Desember 2021.
  • Vaksin kru Putri Emerald sesuai karo pedoman CDC.

Putri Cruises dina iki menehi tandha bali menyang layanan kapal pesiar kaping telu ing AS - Putri Emerald - budhal saka Pelabuhan Los Angeles kanthi plancongan Canal Panama 15 dina menyang Ft. Lauderdale. Para tamu Putri Emerald sing pertama banget disambut dening kru kanthi upacara motong pita khusus.

Mlaku saka Pelabuhan Los Angeles kanthi Plancongan Terusan Panama 15 dina, Putri Emerald bali menyang layanan lan nampani tamu pertama sing bali.

Emerald Princess dijadwalake teka ing Ft. Lauderdale tanggal 30 Oktober 2021 lan bakal mlayu nganggo kapal pesiar Canal Panama 10 dina, pulang pergi saka Ft. Lauderdale ngantos Desember 2021.

Emerald Putri nawakake Plancongan MedallionClass, ngirim kapal pesiar sing paling angel lan tanpa gaweyan. Medallion minangka piranti sing bisa digunakake kanthi ukuran seprapat sing ngidini kabeh saka plancongan tanpa tutul nganti nemokake wong sing ditresnani ing endi wae, uga layanan sing luwih apik kaya sing dibutuhake para tamu, dikirim langsung menyang endi wae. Iki wis diakoni minangka piranti sing paling bisa digunakake ing industri perhotelan global.

Putri Cruises pelayaran ing ndhuwur Emerald Princess kasedhiya kanggo tamu sing wis nampa vaksin COVID-19 dosis pungkasan paling ora 14 dina sadurunge pelayaran lan duwe bukti vaksinasi. Kabeh tamu sing divaksinasi uga kudu nggawe tes COVID-19 sing diawasi kanthi medhis (PCR utawa antigen) sing ditindakake sajrone rong dina wiwit kabeh pelayaran Putri. Vaksinasi awak sesuai karo pedoman CDC.

Putri Cruises minangka perusahaan pelayaran premium internasional lan perusahaan tur sing ngoperasikake armada 14 kapal pesiar modern, nggawa rong yuta tamu saben taun menyang 380 tujuan ing saindenging jagad, kalebu Karibia, Alaska, Terusan Panama, Riviera Meksiko, Eropa, Amerika Selatan, Australia / Selandia Baru, Pasifik Selatan, Hawaii, Asia, Kanada / New England, Antartika, lan World Cruises.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar