SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Antigua & Barbuda Breaking News Warta Breaking Bahama Warta Breaking Barbados Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Caribbean Kuliner budaya Warta Breaking Curacao Hiburan Warta Breaking Grenada Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Breaking Jamaika Warta Mewah News Resorts Romantis Pernikahan Bulan Madu Warta Breaking Saint Lucia Pariwisata Perjalanan Plancongan | Tips Plancongan Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Sandals® Resorts Ngrayakake 40 Taun Nguripake Jam

Sandal mengeti 40
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Sandals Resorts nerusake perayaan Ulang taun kaping 40 kanthi adol khusus 40 dina ing Sandals Resorts pilihan kalebu properti unggulan merek, Sandals Montego Bay. Pasangan sing pesenan nginep pitung wengi utawa luwih maneh kanggo lelungan kapan wae antarane 31 Juli nganti 2 Oktober 2022, bakal mbukak tarif kamar khusus mung $ 200 saben wong, saben wengi ing resort sing melu.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Kaya bali menyang taun 80-an nalika Sandal Resorts ngrayakake 4 dekade ing industri kasebut.
  2. Tingkat perayaan khusus iki bakal ditindakake ing kabeh Sandal Resorts, wiwit saka Jamaika nganti Bahama, Saint Lucia, lan Curacao, lan liya-liyane.
  3. Bakal ana pesta kolam sing diilhami ing taun 1981, koktail gawenan tangan, garis pakaian antik, lan menu bar kolam renang sing dibayangake maneh.

"Penjualan sing luar biasa iki bakal duwe mitra penasihat perjalanan lan Tamu Kasetyan Sandal sing mikir wis ana 80an maneh," ujare Gary Sadler, Wakil Presiden Eksekutif Sales & Hubungan Industri kanggo Unique Vacations Inc., afiliasi saka perwakilan Sandals Resorts ing saindenging jagad. Internasional 

Sandal Resorts 40-Day Anniversary Sale mbukak kanggo pesenan patang puluh dina nganti 23 November 2021, lan kasedhiya ing Sandals Resorts sing melu kalebu Sandals Montego Bay lan Sandals Ochi Beach Resort ing Jamaika lan Sandals Halcyon Beach Resort ing St. Lucia. 

Sandal 40th Perayaan pengetan bakal dianakake ing kabeh Sandal Resorts. Para tamu bisa mundur cepet lan ngrasakake rasa seneng nostalgia kanthi pesta kolam sing diinspirasi '81, garis pakaian anyar, menu bar kolam renang sing dirancang ulang, koktail gaweyan anyar lan liya-liyane. Tamu uga bakal bisa gabung karo Yayasan Sandal lan mbantu nggawe prabédan ing komunitas Karibia lokal liwat 40 kanggo 40 Inisiatif anyar sing bakal nggawa 40 proyek tambahan kanggo komunitas lokal saben pulau.

Coba bali menyang endi mula Sandal Montego Bay, tamu bisa ngrasakake sawetara fitur sing paling apik ing merek kayata Swim-Up Suites, bar overlay, Kapel Pernikahan Over-the-Water lan liya-liyane. 

Pasangan sing milih plancongan ing Sandals Ochi, ing pesisir lor Jamaika, bisa nikmati biaya ijo gratis lan transfer menyang Sandals Golf and Country Club bebarengan karo 16 pilihan restoran Global Gourmet ™ sing beda-beda kaping 5. Para tamu ing Sandals Halcyon Beach Resort bisa ngaso kanthi santai ing St. Lucia lan ngambang saka kamar ing bar kolam renang sing apik. Tamu resort apa wae sing milih pesen "40th Ruangan Khusus Ulang taun ”karo, dheweke bakal dadi bagian saka perayaan rasa tresna lan percaya sajrone 40 taun.

Syarat lan watesan liyane ditrapake. Pesenan eksklusif 40th Penjualan Pengetan ing Sandal Resorts terpilih, bukak sandal.com. Kanggo sinau luwih lengkap babagan kepiye Sandals Resorts ngrayakake 40th Pengetan, priksa manawa dolan sandal.com/celebrating-40- taun.

Sandal® Resorts

Sandals® Resorts nawakake wong loro sing tresna banget karo pengalaman plancongan sing paling romantis lan mewah ing Karibia ing 16 setelan pantai sing apik ing Jamaika, Antigua, Saint Lucia, Bahama, Barbados, Grenada, lan Curacao sing dibukak ing wulan April 2022. Ngrayakake 40 taun, perusahaan resor kabeh kalebu paling apik kalebu kalebu kualitas tinimbang liyane ing planet iki. Sandal Resorts eksklusif kalebu teken Love Nest Butler Suites® kanggo privasi lan layanan utama; butlers dilatih dening Guild of Butler Inggris Profesional; Spa Red Lane; Mangan Global 5-Star Global Gourmet ™, nyedhiyakake minuman keras ing ndhuwur, anggur premium, lan restoran khusus gourmet; Pusat Aqua kanthi sertifikasi lan pelatihan PADI® ahli; Wi-Fi cepet saka pantai menyang kamar turu lan Sandal Pernikahan sing Disesuaikan. Sandals Resorts njamin tamu katentreman saka tekane mangkat karo Sandal Platinum Protokol Kebersihan, langkah-langkah kesehatan lan keamanan perusahaan sing luwih apik sing dirancang kanggo menehi kapercayan paling gedhe tumrap para tamu nalika plancongan ing Karibia uga Jaminan Liburan Sandal sing anyar, program perlindungan liburan lengkap sing nduwe jaminan industri sing pertama babagan liburan penggantian gratis kalebu pesawat kanggo tamu sing kena pengaruh. dening gangguan lelungan sing gegandhengan COVID-19. Sandals Resorts minangka bagean saka Sandals Resorts International (SRI) duweke kulawarga, didegake karo almarhum Gordon "Butch" Stewart, sing kalebu Resor Pantai sing berorientasi kulawarga. Kanggo informasi luwih lengkap babagan prabédan Sandal Resorts Luxury Included®, bukak sandal.com

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar