SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Industri Hospitality rapat News Mbangun maneh Seychelles Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UK

Pariwisata Seychelles Optimis ing Acara Fisik Pertama ing Inggris

Pariwisata Seychelles
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Nerusake rapat perdagangan fisik sadurunge ngilangi dhaptar abang Inggris, Pariwisata Seychelles nglaporake manawa agen sing nekani Travel Gossip Roadshow ing telung kutha Inggris wiwit tanggal 16 September nganti 22 September 2021, optimis babagan lelungan lan para klien kepengin banget golek usaha ngangkut maneh.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Iki minangka acara fisik pertama ing Inggris wiwit wiwitan pandemi ing Maret 2020.
  2. Perdagangan lelungan kasebut kepenginan interaksi pasuryan kanthi pasuryan kanthi jaringan lan bisa nggawe sesambungan maneh.
  3. Travel Gossip Roadshow nyambungake profesional perdagangan karo perwakilan tujuan saka kabeh penjuru dunya.

Tujuan kasebut diwakili ing Travel Gossip Roadshow sing kedadeyan ing Leeds, Brighton, lan Portsmouth dening Pariwisata Seychelles'Eksekutif pemasaran ing Inggris, Ibu Eloise Vidot, kanggo acara fisik pertama ing wilayah kasebut wiwit wiwitan pandemi ing Maret 2020.

"Mbalik maneh ing dalan sawise patemon virtual lan webinar 18 wulan minangka wektu sing nyenengake kanggo kita lan kita kepengin nyedhaki tujuan kasebut menyang agen UK. Pariwisata minangka industri masarakat, perdagangan plancongan kepengin banget interaksi pasuryan kanthi pasuryan lan komunikasi maneh, "ujare Ibu Vidot.

Logo Seychelles 2021

Dheweke nambahake manawa liwat acara kasebut sing nyambungake profesional perdagangan karo perwakilan tujuan saka kabeh penjuru dunia, "kita bisa ningkatake Seychelles minangka tujuan sing apik, murni, andal lan aman kanggo agen perjalanan ngarep. Penting, kita kudu mbangun kapercayan maneh ing plancongan lan tujuan kita dhewe. ”

"Turnout ing acara kasebut, sing kedadeyan ing wayah sore, pancen apik; Aku ketemu paling ora 70 agen kualitas sing wis melu lan kepengin nyedhiyakake informasi lan warta paling anyar babagan tujuan kasebut. Secara umum, kita weruh minat sing gedhe ing papan sing dituju, dheweke kepengin banget sinau lan bisa adol maneh, ”ujare Mbak Vidot.

Sore kasebut ngetutake format robin bunder, kanthi sesi cekak nalika pameran bakal nyedhiyakake produke menyang klompok agen cilik supaya bisa ngetrapake peraturan jarak adoh sosial. Ing antarane sesi kasebut, para agen lan peserta pameran dirawat ing nedha bengi duduk. Acara kasebut dipungkasi kanthi undian hadiah sing diarepake.

Ngomentari babagan partisipasi tujuan ing acara kasebut, Ibu Karen Confait, Direktur Pariwisata Seychelles kanggo negara Inggris & Irlandia lan Nordik, ujar; "Plancongan Gosip Perjalanan sing dirawuhi ing Inggris. Sanajan Seychelles isih ana ing dhaptar abang ing Inggris kanggo lelungan, kita rumangsa penting supaya tujuan kasebut tetep dadi prioritas utama para agen. Roso umume saka agen kasebut minangka optimisme. Klien kepengin banget lelungan maneh sawise 18 wulan kudu tetep lokal utawa lelungan ora adoh saka Eropa. Kanthi ngilangi Seychelles saka dhaptar abang, kita ngarep-arep miwiti nampani pengunjung Inggris ing pantai maneh. "

Efektif jam 4 esuk GMT, Senen, 11 Oktober, para pelancong saka Inggris, pasar sumber pariwisata utama Seychelles kaping telu, bisa uga ngunjungi tujuan pulau Samudra Hindia maneh karo para plancong sing bisa entuk asuransi kanggo tujuan lan vaksin ora dibutuhake maneh kanggo tes PCR utawa karantina ing hotel sing wis disetujoni nalika mulih.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar