Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Education Industri Hospitality Warta Industri Rapat rapat News Mbangun maneh Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News

IMEX Amerika Seneng Karo Kita Wis Ngurangi Watesan Perjalanan

Amerika IMEX
ditulis dening Linda S. Hohnholz

"Kita seneng banget yen AS ngilangi watesan perjalanan saka saindenging jagad menyang Amerika wiwit 8 November. Iki menehi lampu ijo kanggo atusan pembeli, pameran, lan profesional industri liyane sing bakal teka ing Las Vegas kanggo IMEX Amerika sing mbukak nganti Kamis, 11 November. Kita seneng banget karo kabar kasebut. ”

Print Friendly, PDF & Email
  1. Platform IMEX America bakal miwiti bisnis AS lan global, tepat wektu kanggo dianakake wiwit tanggal 9-11 November.
  2. Keputusan iki nambah semangat kanggo ekonomi AS lan lelungan internasional umume.
  3. IMEX lan Teluk Mandalay bakal ngirim pameran sing memenuhi syarat kesehatan lan keamanan paling anyar sing kepenak.

"Kita ngerti ana panjaluk sing gedhe banget ing antarane para profesional acara bisnis kanggo sambungake maneh kanthi tatap muka lan nggunakake IMEX America minangka platform kanggo miwiti AS lan bisnis global lan ngrencanakake kanggo taun 2022.

"Keputusan iki minangka panguat semangat moral kanggo industri. Luwih penting, nambah momentum ekonomi AS lan pasar tenaga kerja lan kanggo sektor perjalanan internasional umume.

Ray Bloom lan Carina Bauer, Grup IMEX

"Kita ngarep-arep menehi komunitas acara bisnis global sing kondhang lan, amarga edhisi kaping 10 IMEX America, bakal dadi reuni sing spesial banget. Kita mung bisa ngomong saiki yaiku… muter tanggal 8 November! ”

IMEX America kaleksanan tanggal 9-11 November ing Teluk Mandalay ing Las Vegas kanthi Smart Monday, didhukung dening MPI, tanggal 8 November. Kanggo ndhaptar - gratis - klik kene. Kanggo rincian liyane babagan pilihan akomodasi lan kanggo dipesen, klik kene.  

Kesehatan & safety: Tim IMEX kerja bareng karo Teluk Mandalay lan mitra liyane ing Las Vegas kanggo ngirim pameran sing memenuhi syarat-syarat kesehatan lan keamanan paling anyar lan menehi pengalaman sing aman, kepenak nanging ora steril kanggo masarakat. 

Kabeh peserta IMEX Amerika kudu menehi bukti vaksinasi lengkap marang Covid-19 supaya bisa mlebu acara kasebut lan dijaluk nyetak lencana ing omah sadurunge. Katrangan lengkap bisa ditemokake kene.   

www.imexamerica.com

# IMEX21 

eTurboNews minangka mitra media kanggo IMEX Amerika.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar