SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Australia Breaking News Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Warga asing sing divaksinasi kanthi lengkap bisa ngunjungi Sydney wiwit 1 November

Warga asing sing divaksinasi kanthi lengkap bisa ngunjungi Sydney wiwit 1 November
New South Wales (NSW) Premier Dominic Perrottet
ditulis dening Harry Johnson

Perdana Menteri New South Wales ujar manawa wayahe siyap kanggo mbantu nguripake ekonomi, sing wis rusak banget amarga kunci negara COVID-19 suwene patang wulan.

Print Friendly, PDF & Email
  • Australia nutup tapel wates ing wulan Maret 2020 kanggo nanggepi pandemi COVID-19 ing saindenging jagad.
  • Ing New South Wales, jumlah wong sing divaksinasi kanthi lengkap wis tekan 77.8%, dene 91.4% nampa paling ora siji dosis vaksin COVID-19.
  • Ekonomi New South Wales rusak banget amarga kunci COVID-19 cedhak patang wulan.

Perdana Menteri New South Wales (NSW) Dominic Perrottet ngumumake dina iki Sydney bakal mbukak kanggo pengunjung asing sing divaksinasi, tanpa sarat karantina, wiwit tanggal 1 November 2021.

"Kita kudu gabung maneh karo jagad iki. Kita ora bisa urip ing kene ing kerajaan pertapa. Kita kudu mbukak, ”ujare pimpinan negara paling padunung ing Australia, dina Jumuah.

Australia nutup tapel wates ing wulan Maret 2020 kanggo nanggepi pandemi COVID-19, saéngga mlebu istimewa kanggo warga lan warga permanen sing diwajibake ngalami karantina hotel rong minggu wajib kanthi biaya dhewe.

Perdana Menteri Australia, Scott Morrison, ujar ing awal wulan iki, lelungan ing luar negeri bakal bali yen 80% wong ing negara tartamtu divaksinasi, nanging wiwitane bakal kasedhiya kanggo wong Australia lan mbutuhake karantina.

Ing New South Wales, jumlah wong sing divaksinasi kanthi lengkap wis tekan 77.8%, dene 91.4% wis nampa paling ora siji dosis vaksin COVID-19.

Nanging, NSW Premier ujar manawa wayahe mbukak kanggo mbantu nguripake ekonomi, sing wis rusak banget amarga kunci negara ing COVID-19 suwene patang wulan.

"Karantina hotel, karantina omah minangka perkara sing biyen, kita mbukak Sydney lan New South Wales menyang jagad iki," ujare Perrottet.

Miturut Perrottet, kabeh sing mlebu Sydney luwih dhisik kudu nuduhake bukti vaksinasi lan tes COVID-19 negatif sadurunge numpak pesawat menyang Australia.

Penyisihan syarat karantina bakal mbantu lelungan internasional menyang Australia lan bisa uga disambut dening puluhan ewu warga Australia sing terdampar ing jaban rangkah amarga kabijakan kasebut. Uga wis ana kuota sing ketat babagan jumlah papan sing kasedhiya kanggo wisatawan sing bali ing karantina hotel.

Sauntara kuwi Asosiasi Kedokteran Australia, sing makili dokter negara kasebut, dina Jum'at ngelingake pamodhanane nuduhake sistem kesehatan negara kasebut ora bakal bisa ngatasi panandhang pasien virus corona sawise negara kasebut dibukak maneh.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar