SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Klik ing kene yen iki siaran pers!

Pèngetan Pèngetan Panganan kanggo Brand World Veggie sing Seneng

ditulis dening editor

Global Vegetarian Foods Corp ngelingake jeneng Vegetie Breast Chicken Breast lan Vegefarm merek Vege Stewed Lamb Chunk saka pasar amarga bisa ngemot endhog sing ora dinyatakake ing label kasebut. Wong sing alergi endhog ora kudu ngombe produk sing dielingake ing ngisor iki.

Print Friendly, PDF & Email

Peringatan ngeling-eling panganan sing diterbitake tanggal 14 Oktober 2021, wis dianyari kanggo kalebu informasi distribusi tambahan. Informasi tambahan iki diidentifikasi sajrone investigasi keamanan pangan Badan Pemeriksa Pangan Kanada (CFIA).

Produk ing ngisor iki wis didol ing Alberta lan British Columbia lan bisa uga wis disebar ing propinsi lan wilayah liyane.

Produk kelingan

BrandProductSizeUPCkode
Sugeng Donya VeggieDodo Pitik Sayuranpcs 4131218Kabeh kode sing endhog ora dinyatakake ing label
Sayuran ijoPotongan daging kambing goreng3000 g4 713224 372285Kabeh kode sing endhog ora dinyatakake ing label

Apa sampeyan kudu nindakake

Priksa manawa sampeyan duwe produk sing dielingi ing omah sampeyan. Produk sing dieling-eling kudu dibuwang utawa bali menyang toko sing dituku.

Yen sampeyan alergi endhog, aja nganggo produk sing dieling-eling amarga bisa nyebabake reaksi serius utawa ngancam nyawa.

• Sinau luwih lengkap babagan alergi panganan sing umum 

• Ndhaptar kanggo notifikasi kelingan liwat email lan tindakake ing media sosial

• Deleng panjelasan rinci babagan investigasi lan proses ngelingi keamanan pangan

• Laporan babagan keamanan pangan utawa prihatin babagan label

latar mburi

Pengeling-eling kasebut dipicu dening perusahaan. CFIA nganakake penyelidikan keamanan pangan, sing bisa nyebabake kelingan produk liyane. Yen produk berisiko liyane dielingi, CFIA bakal menehi notifikasi marang publik liwat Peringatan Kelingan Makanan sing dianyari.

CFIA verifikasi manawa industri ngilangi produk sing ditarik maneh saka pasar.

Reaksi

Ora ana reaksi sing dilaporake babagan konsumsi produk kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.

Ninggalake Komentar