Klik ing kene yen iki siaran pers!

Keluwen Global minangka Masalah Serius Ngomong Umume wong Amerika

ditulis dening editor

"Umume wong Amerika ngakoni manawa keluwen global minangka masalah serius, lan krisis iklim minangka krisis keluwen. Saiki, para pimpinan kita kudu maju kanggo nindakake keprihatinan, "ujare Dr. Charles Owubah, CEO, Action Against Hunger.

Print Friendly, PDF & Email

Kanggo menehi tandha Hari Pangan Sedunia tanggal 16 Oktober, Action Against Hunger, pimpinan nonprofit ing gerakan global kanggo mungkasi keluwen, dina iki ngluncurake asil survey luwih saka 2,000 wong diwasa AS sing ditindakake kanggo The Harris Poll sing nuduhake manawa 86% wong Amerika percaya keluwen global tetep dadi masalah serius. 73% wong Amerika tambahan sing ujar manawa perubahan iklim bakal nambah rasa keluwen ing komunitas sing paling mlarat ing donya, lan luwih saka setengah (56%) responden ujar manawa negara-negara sing luwih sugih, kayata AS, kudu mbantu negara-negara berpenghasilan rendah kanggo mbayar biaya adaptasi ing iklim. pangowahan 

"Ing saindenging jagad, 811 yuta wong turu ing luwe saben wengi - lan ing pirang-pirang wilayah ing donya, rasa lapar bisa nyebabake banget. Kita kudu saben dina ngetrapake Dina Panganan Sedunia nganti entuk misi mungkasi keluwen kanggo kabeh wong, dadi apik, "tambah Dr. Owubah.

Temuan survey tambahan kalebu:

• Saklawasé setengah wong Amerika kuwatir mundhak rega panganan minangka asil perubahan iklim. Kajaba iku, 46% wong Amerika ujar manawa ana kekuwatan iklim paling gedhe kanggo generasi sabanjure yaiku "urip ing jagad sing kurang pangan (yaiku, luwih akeh kekurangan pangan amarga kejut iklim)."

• Boomer umume ujar manawa keluwen global isih dadi masalah serius. Kesadharan keluwen global minangka masalah serius sacara statistik signifikan ing antarane Boomer (umur 57-75) sing luwih seneng tinimbang Gen Z (umur 18-24) lan Gen X (umur 41-56) sing percaya yen keluwen global isih dadi masalah serius ing jagad saiki (89% vs. 81% lan 83%).

• 75% wong Amerika nganggep perubahan iklim nyebabake ancaman kanggo masa depan umat manungsa, lan 74% percaya kita kabeh - kalebu klompok kayata pamrentah, nirlaba, lan bisnis - kudu nindakake luwih akeh kanggo ngatasi perubahan iklim. Panaliten sing padha saka Action Against Hunger UK nemokake keprihatinan sing padha ing antarane masarakat ing kana.

• 60% pria, 68% Gen Z, lan 76% wong Ireng Amerika percaya manawa negara-negara sing luwih sugih, kayata AS, kudu nulungi negara-negara berpenghasilan murah kanggo mbayar biaya adaptasi karo perubahan iklim. Antarane pria, 60% setuju karo pendekatan iki, dibandhingake karo 53% wanita. 76% wong Amerika Ireng sing ora Hispanik setuju karo sentimen iki, dibandhingake mung 50% wong Amerika Putih sing dudu Hispanik lan 61% wong Amerika Hispanik. 68% Gen Z lan 65% Milenial setuju, amarga mung 52% Gen X lan 47% Boomer.

Tindakan Terhadap Temuan Keluwen diwiwiti saka Indeks Kelaparan Global 2021, sing nemokake yen keluwen tetep "serius, nguwatirake, utawa nguwatirake banget ing meh 50 negara" lan laporan PBB yen 1 saka 33 wong global mbutuhake pitulung kamanungsan.

"Kesadaran yen langkah penting sing penting. Saiki, donya butuh cara sing luwih efektif lan bisa dipertanggungjawabake kanggo ngatasi keluwen lan perubahan iklim amarga ancaman kesehatan masyarakat saya akeh, "ujare Dr. Owubah. "Gagal ngatasi keluwen bisa dadi destabilisasi kanggo negara sing wis rapuh, amarga keluwen minangka sebab lan akibat saka konflik. Nalika nandur modal kanggo nglawan keluwen lan nylametake nyawa, kita investasi ing mbesuk: riset nuduhake yen saben $ 1 sing nglampahi nglawan kekurangan gizi ngasilake $ 16 bali menyang masarakat. "

Cara Survei

Survei iki ditindakake kanthi online ing Amerika Serikat dening The Harris Poll atas jenenge Action Against Hunger antara Oktober12-14, 2021 ing antarane 2,019 wong diwasa AS umur 18+. Survei online iki ora adhedhasar conto probabilitas lan mula ora bisa diitung estimasi kesalahan sampling teoritis. Kanggo metodologi survey lengkap, kalebu variabel bobot lan ukuran sampel subkelompok, hubungi Shayna Samuels, 718-541-4785 utawa [email dilindhungi]

Action Against Hunger minangka nirlaba sing nyebabake gerakan global kanggo mungkasi keluwen sajrone urip. Iki nggawe solusi, nyengkuyung pangowahan, lan tekan 25 yuta wong saben taun kanthi program pencegahan rasa lapar lan program perawatan. Minangka nirlaba sing bisa digunakake ing 50 negara, anggota staf 8,300 sing mitra karo komunitas kanggo ngatasi sebab-sebab utama keluwen, kalebu perubahan iklim, konflik, ketimpangan, lan kahanan darurat. Iki ngupayakake nggawe jagad sing bebas keluwen, kanggo sapa wae, supaya entuk kabecikan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.

Ninggalake Komentar