SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Klik ing kene yen iki siaran pers!

World Drag Racing: Torrence Racing Gabung karo Tim Toyota

ditulis dening editor

Torrence Racing bakal gabung karo Tim Toyota diwiwiti karo musim Serial Balap Seret NHRA Camping World 2022. Kajaba saka upaya tim loro ing Torrence Racing ngembangake kemitraan tim Toyota kanggo nyakup limang dragsters Fuel Top lan loro Mobil Lucu.

Print Friendly, PDF & Email

"Torrence Racing dadi pimpinan kompetisi NHRA, lan kita ngarep-arep nggawa Steve lan Billy menyang kulawarga Toyota ing taun 2022," ujare Paul Doleshal, manajer grup, Motorsports lan Aset, Toyota Motor Amerika Utara (TMNA). "Kita duwe driver lan mitra tim luar biasa ing malang NHRA. Kajaba Steve lan Billy Torrence mung bakal nambah antrian sing luar biasa. "

Torrence Racing dadi kekuwatan dominan ing NHRA ing taun-taun pungkasan. Steve entuk 49 kemenangan ing 263 acara karir lan telung kejuaraan Bahan Bakar Top. Musim iki, Steve menang sangang kaping lan dadi pimpinan poin saiki. Bapake, Billy, menang kaping pindho ing taun iki lan kaping wolung ing karir. Sanajan wis mbukak jadwal paruh waktu, Billy saiki dadi nomer lima ing posisi paling umum.

Toyota nyedhiyakake tim tow NHRA menyang tim NHRA, uga teknik, teknologi lan dhukungan trek liwat TRD (Toyota Racing Development). Saliyane Torrence Racing, Toyota bakal terus ndhukung tim Antron Brown sing mentas diadegake - AB Motorsports, DC Motorsports lan upaya telung tim Kalitta Motorsports ing taun 2022.

"Aku wis diberkahi amarga sukses ing karir NHRA, nanging rumangsa yen kemitraan anyar karo Toyota lan TRD iki bakal nambah apa sing bisa ditindakake Torrence Racing ing trek," ujare Steve Torrence. "Aku wis ndeleng dhisik manawa driver lan tim sing ana gandhengane karo Toyota ora mung kalebu dhaptar, nanging kalebu bagean saka kulawarga. Dheweke minangka pabrikan khusus sing dadi prioritas utama kanggo masarakat, lan iku jinis kemitraan tim kita seneng dadi bagean wiwit musim ngarep. ”

Steve lan Billy Torrence gabung karo jajaran supir Toyota sing kalebu juara kaping telu NHRA Top Fuel Brown, pemenang US Nationals Alexis DeJoria, juara balapan 49 wektu Doug Kalitta, juara Bahan Bakar Top 2013 Shawn Langdon lan juara Mobil Lucu 2018 JR Todd.

Toyota ngrayakake musim kaping 20 ing NHRA taun iki. Supir Toyota menang 137 Bahan Bakar Top lan 43 balapan Mobil Lucu bebarengan karo enem kejuaraan Top Fuel lan telung kejuaraan Mobil Lucu sajrone jabatan kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.

Ninggalake Komentar