SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Klik ing kene yen iki siaran pers!

Klub Wengi Paling Eksklusif ing Dunia LOUIS XIII kanggo Nawakake Decanter Abang Ultra-Langka N ° XIII

ditulis dening editor

Mung ana 200 decanter abang N ° XIII sing kasedhiya ing saindenging jagad, tegese distribusi diwatesi dadi siji decanter saben klub saben wengi.

Print Friendly, PDF & Email

LOUIS XIII cognac minangka asil prestasi urip generasi Cellar Masters, campuran eaux-de-vie paling apik kanthi nggunakake anggur sing ditandur sacara eksklusif ing Grande Champagne. Penting banget supaya LOUIS XIII dialami minangka ritual, nyelehake demi nyelehake, kanggo ngungkapake ekspresi rasa sing dawa lan suwe saya suwe, sajrone wayahe kaunggulan. Pelanggan sing pengin nyoba nasib kanthi pesen salah siji Pengalaman N ° XIII bisa log menyang LOUIS XIII Society * utawa tuku langsung liwat klub wengi sing dipilih. Duta Besar Brand LOUIS XIII bakal ngubungi masing-masing kanggo ngatur petualangan unik iki. Pengalaman kasebut istimewa banget yen ana kemungkinan sing luwih gedhe kanggo ditampa ing misi luar angkasa.

Decanter N ° XIII pertama sing teka ing AS bakal diluncurake tanggal 15 Oktober ing OMNIA ing Las Vegas. Kanggo informasi luwih lengkap babagan kasedhiyan produk, hubungi: [email dilindhungi]

EXTEND TIME WITH RITUAL KHUSUS

Wektu minangka bahan baku LOUIS XIII, lan N ° XIII ngidini kita njlentrehake ekspresi wektu sing anyar. Kehidupan wengi ditemtokake dening rasa kebebasan, kesenengan lan perayaan, kabeh dijupuk lan digedhekake karo ritual rasa N ° XIII: decanter kristal nomer siji kanthi abang, dicethakaké saka jubah LED. Nem kaca tingal kristal bespoke abang ing nampan sing sumunar, bareng metu saka masarakat. Abang minangka warna pengalaman sing penting, njupuk semangat, listrik lan tenaga urip ing wayah wengi. LOUIS XIII disedhiyakake nggunakake pipet kognac khusus, sing dikenal minangka Tombak, kanggo ndawakake ritual layanan drop-by-drop. Aroma lan cathetan saka cognac sing luar biasa banjur bisa dirasakake kanthi dawa. LOUIS XIII mbenakake irama dhewe ing wayah wengi.

DECANTER CRAFTED BY TANGAN

LOUIS XIII wis kolaborasi karo Saint – Louis, pabrik kaca paling tuwa ing Eropa, kanggo nggawe dekoratif abang N ° XIII buatan tangan lan kacamata kognac abang. Rona abang ing kaca mung bisa ditindakake kanthi nggunakake proses rahasia sing mbutuhake tambahan emas. Semangat kanggo Saint-Louis babagan tradhisi, savoir-faire lan inovasi bisa urip sajroning decanters langka: diunekake, dipotong, dihias lan diukir kanthi tangan, lan nomer siji, rampung nganggo paku dentelle LOUIS XIII lan gulu paladium . Sawise ritual ngicipi N ° XIII, klien bisa uga ninggalake klub wengi kanthi decanter N ° XIII (yen aturan klub lan peraturan ukum lokal) minangka souvenir sing paling penting ing wayah wengi. Stopper sing ngaktifake NFC menehi akses eksklusif kanggo pemilik menyang LOUIS XIII Society lan kabeh entuk manfaat keanggotaan.

Rega adol sing disaranake LOUIS XIIII N ° XIII kasedhiya miturut panjaluk.

* Masyarakat LOUIS XIII minangka klub anggota pribadi kanggo pamilik dekorator LOUIS XIII Cognac.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.

Ninggalake Komentar