SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kuliner Jerman Breaking News Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Blanja Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Kabeh babagan vaksin vaksin: Toko ing Hesse Jerman saiki bisa nglarang kabeh pelanggan sing durung divaksinasi

Kabeh babagan vaksin vaksin: Toko ing Hesse Jerman saiki bisa nglarang kabeh pelanggan sing durung divaksinasi.
Kabeh babagan vaksin vaksin: Toko ing Hesse Jerman saiki bisa nglarang kabeh pelanggan sing durung divaksinasi.
ditulis dening Harry Johnson

Supermarket ing Hesse, Jerman diwenehi ijin kanggo nolak hak sing durung digawe divaksinasi kanggo tuku panganan lan barang-barang penting liyane.

Print Friendly, PDF & Email
  • Miturut kabijakan anyar, toko ing Hesse, Jerman bisa mutusake apa bakal ngetrapake 'aturan 2G'.
  • Saliyane opsi 2G anyar, staf rumah sakit sing tetep durung divaksinasi kudu dites kanggo Covid-19 kaping pindho saben minggu.
  • Hesse minangka negara Jerman pisanan sing ngidini aturan kasebut ing toko bahan makanan lan toko ritel liyane. 

Pasar swalayan ing Hesse, Jerman wis diwenehi idin kanggo nolak hak sing durung digawe divaksinasi kanggo tuku panganan lan barang-barang penting liyane, nggawe Hesse dadi negara Jerman pertama sing ngidini bisnis nolak akses sing durung digawe vaksin sanajan kabutuhan dhasar.

Menteri-Presiden Hesse Volker Bouffier

Aturan anyar sing nggawe precedent sing nyenengake amarga para tetanggane gelut karo protes nglawan mandat vaksinasi wis dikonfirmasi resmi dening petugas negara.

Miturut kabijakan anyar, toko bisa mutusake arep ngetrapake 'aturan 2G', sing tegese ngidini mlebu mung vaksin lan pulih ('geimpft' lan 'genesen' ing basa Jerman) utawa 'aturan 3G' sing luwih santai, kalebu sing wis dites negatif kanggo virus (getestet).

Menteri-Presiden Hesse Volker Bouffier ujar manawa dheweke ngarep-arep aturan anyar ora bakal diterapake kanthi akeh, nerangake: "Kita ngarepake opsi iki mung bakal digunakake sawetara dina lan bisnis sing nyukupi kabutuhan saben dinane ora bakal nggunakake."

"Perlindhungan paling gedhe diwenehake dening vaksinasi. Lan isih rumit, ora birokrasi, lan bebas entuk, "ujare Herr Bouffier, nyathet yen syarat masking lan jarak adoh sosial bakal tetep kasedhiya kanggo bisnis sing gagal nggunakake Aturan 2G sing luwih disisihake.

Minangka ijin kanggo ngakoni wong sing divaksinasi utawa pulih maneh, bisnis 2G diidini supaya ora mandhegake jarak adoh saka sosial lan nutup topeng - bisa uga perdagangan sing nggodha sawise 18 wulan nutupi rai sing abot.

Saliyane opsi 2G anyar, staf rumah sakit sing tetep durung divaksinasi kudu dites COVID-19 kaping pindho saben minggu, lan siswa isih kudu nyamar nalika lungguh ing kelas. 

Nalika paling ora wolung liyane German negara wis mbukak opsi 2G kanggo bisnis tartamtu kayata bar, restoran, gym, bioskop lan omah brothel, Hesse minangka sing pertama sing ngidini aturan kasebut ing toko bahan makanan lan toko ritel liyane. 

Sanajan negara-negara Eropa liyane kaya Italia lan Prancis ngetrapake syarat vaksin sing ketat kanggo nglarang wong sing ora divaksinasi kerja (Italia) utawa mangan ing kafe (Prancis), umume pimpinan mandheg mandheg langsung menehi mandhiri kanggo warga negarane.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar