SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Klik ing kene yen iki siaran pers!

Putri Cruises Emerald Ship Bali ing Laut Dhuwur

ditulis dening editor

Emerald Princess dijadwalake teka ing Ft. Lauderdale tanggal 30 Oktober 2021, lan bakal mlayu nganggo serangkaian kapal pesiar Canal Panama 10 dina, pulang pergi saka Ft. Lauderdale ngantos Desember 2021.

Putri Cruises dina iki menehi tandha bali menyang layanan kapal pesiar kaping telu ing AS - Putri Emerald - budhal saka Pelabuhan Los Angeles kanthi plancongan Canal Panama 15 dina menyang Ft. Lauderdale. Para tamu Putri Emerald sing pertama banget disambut dening kru kanthi upacara motong pita khusus.

"Putri wis dadi bagean saka kenangan khusus kanggo kita," ujare Chris lan Kathleen Lennon saka Monumen, CO, tamu Putri Emerald pertama sing mlebu kapal pesiar. "Iki pelayaran kaping 20 lan kaping telu ing kapal Emerald Putri, lan rasa seneng sing dirasa nalika tekan dina iki pancen gedhe tenan. Rasane tenan kaya mulih. ”

Emerald Princess nawakake plancongan MedallionClass, dadi plancongan pribadi sing paling gampang. Medallion minangka piranti sing bisa digunakake kanthi ukuran seprapat sing ngidini kabeh saka plancongan tanpa tutul nganti nemokake wong sing ditresnani ing endi wae, uga layanan sing luwih apik kaya sing dibutuhake para tamu, dikirim langsung menyang endi wae. Iki wis diakoni minangka piranti sing paling bisa digunakake ing industri perhotelan global.

Pelayaran Putri Cruises ing kapal Emerald Princess kasedhiya kanggo tamu sing wis nampa vaksin COVID-19 pungkasan dosis paling ora 14 dina sadurunge pelayaran lan duwe bukti vaksinasi. Kabeh tamu sing divaksinasi uga kudu nggawe tes COVID-19 sing diawasi kanthi medhis (PCR utawa antigen) sing ditindakake sajrone rong dina wiwit kabeh pelayaran Putri. Vaksinasi awak sesuai karo pedoman CDC.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.

Ninggalake Komentar