SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Klik ing kene yen iki siaran pers!

Festival Piala Carolina Gambar ing Surfers Paddle Top

ditulis dening editor

Piala Carolina minangka festival acara patang dina sing nampilake pitung balapan, seminar lan klinik dening para pro, pameran produk lan demonstrasi.

"Piala Carolina minangka siji-sijine acara Asosiasi Paddlesurf Professionals resmi ing 2021," ujare Tristan Boxford, CEO APP. “Acara iki bakal nduwe jarak lan sprint nganggo hadiah APP. Nanging, amarga ana kahanan sing luar biasa, kita ora maju karo World Tour taun iki. ”

APP diakoni lan direstoni minangka tur juara internasional kanggo dayung siyap kanthi Federasi Komite Olimpiade Internasional kanggo Olahraga Surfing lan Asosiasi Berselancar Internasional.

Dumunung kanthi pasisir lan pesisir pinggir swara, kabeh balapan lan kegiyatan diwiwiti lan pungkasan ing Blockade Runner Beach Resort, resor resmi Piala Carolina. Aktivitas diwiwiti tanggal 4 November lan rampung ing 7 November.

Ing urutan nomer loro ing jagad iki ing papan paddle standup wanita, April Zilg saka North Carolina ngumumake rencana kanggo saingan ing Kuburan Kuburan 13 mil ing Piala Carolina ing Pantai Wrightsville. "Aku duwe rencana balapan ing November," ujare Zilg. "Iki minangka salah sawijining balapan paling gedhe ing donya lan salah sawijining kursus paling angel."

"Balapan [Kuburan] iku unik, nggawa sampeyan liwat segara lan perairan Intracoastal, navigasi rong kali mlebu, pasang surut, lan mlebu lan metu liwat selancar," ujare Zilg. "Iki minangka tes sing apik banget kanggo kemampuan para paddler, lan sifat ibu ora mesthi apik. Ing njaba sawetara balapan zona surfing sing khusus, Lomba Kuburan pancen angel, apamaneh yen sampeyan bakal ngatasi ombak sing kaku. Iki uga jarak setengah maraton, mula tlatah kasebut nyata. ”

Peserta awal liyane kalebu Casper Steinfath, Juara Dunia sing mrentah ing divisi pria. Tansaya gedhe ing desa nelayan ing Denmark, Steinfath nuwuhake semangat olahraga banyu sadurunge bisa mlaku, nunggang papan surfing bapakne. Saiki umur 28 taun, Steinfath minangka salah sawijining atlit olahraga banyu paling apik, amarga menang pirang-pirang kemenangan lan juara sajrone karir.

Ing taun 2020, Steinfath minangka sing pertama sing siyap nalika nyebrang Skagerrak, ombone 130 kilom banyu sing mbelah-mbagi Denmark saka Norwegia.

Paddler Prancis Arthur Arutkin, peringkat nomer loro ing jagad iki, lan Titouan Puyo New Caledonia, rangking nomer pitu, wis ndhaptar kompetisi kasebut - kanthi akeh sing bakal teka.

Seychelle Webster, Juara Dunia sing mrentah ing divisi wanita APP, bakal rawuh ing Piala Carolina lan rencana nawakake klinik-klinik, kasedhiya dina demo, lan mbantu nalika Balapan Anak. "Aku ora rencana balapan ing taun iki," ujare Seychelle. "Piala Carolina mesthi dadi salah sawijining balapan prioritas utama ing taun iki. Nanging saiki, prioritas utama lan tantangan sing paling apik yaiku hamil. Dadi, aku dadi fokus kanggo taun iki, lan aku ora bakal saingan. ”

"Saingan utawa ora, minggu iki ing Wrightsville bakal nyenengake," tambah Seychelle. "Aku seneng banget bisa ndeleng lan nggayuh kabeh wong lan ndhukung APP lan Piala Carolina sanajan ana tantangan ing saindenging jagad."

Piala Carolina diatur dening Wrightsville Beach Paddle Club lan ditampilake dening Kona Brewing Company. Badan amal sing ditunjuk kanggo Piala Carolina yaiku Nourish North Carolina, sawijining nirlaba 501 (c) (3) sing misine nyedhiyakake panganan sing sehat kanggo bocah-bocah sing keluwen, supaya bisa sukses ing kelas lan komunitas kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.

Ninggalake Komentar