Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Industri Hospitality Warta Breaking Jamaika News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Rencana Gedhe Menteri Pariwisata Jamaika ing Inggris lan Timur Tengah

Bartlett muji NCB nalika ngluncurake inisiatif Portofolio Dampak Respon Pariwisata (TRIP)
Menteri Pariwisata Jamaika Hon. Edmund Bartlett
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Pimpinan pariwisata global kanthi agenda Jamaika budhal ing Inggris lan Timur Tengah. Dheweke duwe rencana gedhe, agenda gedhe, lan impen realistis sing gedhe.

Print Friendly, PDF & Email
  • Nindakake pasar sing sukses ing Amerika Utara, Menteri Pariwisata, Hon. Edmund Bartlett lunga saka pulau kasebut wingi, diiringi tim level tinggi kanggo nggoleki kesempatan investasi lan ningkatake lelungan pariwisata menyang Jamaika saka Inggris (Inggris) lan Timur Tengah.
  • Sadurunge mangkat, Menteri Bartlett ujar, "Nalika ngupayakake nyepetake pemulihan industri pariwisata, aku bakal nggawa delegasi menyang Uni Emirat Arab (UEA), Arab Saudi lan Inggris kanggo njelajah kesempatan investasi langsung asing (FDI) ing sektor pariwisata uga pendhudhuk saka pasar sumber paling gedhe nomer telu. ”  
  • Dheweke ujar manawa investasi bakal duwe peran penting ing pamulihan pariwisata kanthi menehi dana sing dibutuhake kanggo mbangun lan nganyari proyek sing penting kanggo pangembangan lan pertumbuhan kapasitas pariwisata.

Blitz diwiwiti kanthi nargetake pasar lelungan ing Dubai World Expo 2020 ing Uni Emirat Arab. Jamaika kalebu salah sawijine pameran 190 ing pameran kasebut kanthi paviliun sing nyorot produk lan inovasi paling anyar ing tema "Jamaika Ndadekake Gerak", nyambungake jagad liwat musik, panganan, olah raga, lan aspek-aspek warisane sing sugih.

Nalika ing UEA, Menteri lan tim bakal rapat karo Otoritas Pariwisata negara kasebut kanggo ngrembug kolaborasi babagan investasi pariwisata saka wilayah kasebut; Inisiatif pariwisata Wétan Tengah; lan akses gateway kanggo Afrika Lor lan Asia, lan fasilitasi pesawat udara. Uga, bakal ana rapat karo eksekutif DNATA Tours, operator tur tunggal paling gedhe ing UAE; anggota Diaspora Jamaika ing UEA; lan telu maskapai utama ing Timur Tengah - Emirat, Ethiad lan Qatar.

Saka UEA, Menteri Bartlett bakal lunga menyang Riyadh, Arab Saudi, lan ing kana bakal pidato ing 5th Pengetan Prakarsa Investasi mbesuk (FII). FII taun iki bakal nyakup diskusi jero babagan kesempatan investasi global anyar, analisis tren industri, lan jaringan sing ora ana tandhingane karo para CEO, pimpinan dunia, lan ahli. Dheweke bakal gabung karo Senator Hon. Aubyn Hill kanthi kapasitas dadi Menteri Tanpa Portofolio ing Kementerian Pertumbuhan Ekonomi lan Penciptaan Pekerjaan (MEGJC), kanthi tanggung jawab kanggo Outsourcing Banyu, Lahan, Proses Bisnis (BPO), Otoritas Zona Ekonomi Khusus Jamaika lan proyek-proyek khusus.

Pengangkatan anyar saka pamrayoga Pamrentah Inggris nglawan kabeh lelungan sing ora penting menyang Jamaika, dadi dalan kanggo Menteri Bartlett kanggo mimpin tim level tinggi menyang London, 30 Oktober nganti 6 November, target pasar Inggris. Keterlibatan pemangku kepentingan utama bakal dianakake karo Virgin Atlantic, China Forum lan British Airways ing World Travel Market London (WTM), salah sawijining rapat tahunan sing paling penting kanggo sektor perjalanan internasional.

Menteri pariwisata uga bakal dadi tamu istimewa ing 9 taun kasebutth Dinner Advokasi Asosiasi Perjalanan Pasifik Asia. Kanggo nerusake tanggung jawab internasional, dheweke uga bakal melu Organisasi Pariwisata Dunia PBB, Dewan Pariwisata lan Pariwisata Dunia lan KTT Menteri WTM.

Rencana perjalanan sing dikemas uga kalebu wawancara media, wicara ing City Nation Place Global Conference ing London, rapat dewan Pusat Pariwisata Ketahanan dan Krisis Global (GTRCMC), lan rapat karo komunitas Diaspora Jamaika ing Inggris.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar