SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Warta Pamrentah Industri Hospitality Hotel & Resor News Warta Breaking Palestina wong Mbangun maneh tanggung jawab Saint Kitts lan Nevis Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Plancongan gratis Visa saka Palestina menyang St Kitts lan Nevis saiki

Plancongan gratis Visa saka Palestina menyang St Kitts lan Nevis saiki
Plancongan gratis Visa saka Palestina menyang St Kitts lan Nevis saiki.
ditulis dening Harry Johnson

Palestina minangka negara kaping papat sing ngformalisasi hubungan diplomatik karo St Kitts lan Nevis sawise Burkina Faso, Gabon, lan Mesir sajrone patang minggu kepungkur.

Print Friendly, PDF & Email
  • St Kitts lan Nevis Pariwisata nyathet perjanjian diplomatik kaping papat kurang saka patang minggu.
  • Pengecualian tanpa visa ngidini lelungan tanpa watesan kanggo warga negara-negara sing mlebu perjanjian kasebut.
  • Hak istimewa iki uga ditrapake kanggo wong sing wis nampa kewarganegaraan kanthi sarana ekonomi.

Perdana Menteri Nevis lan Menteri Luar Negeri St Kitts lan Nevis, Hon. Mark Brantley aktif nggawe hubungan internasional sajrone wulan kepungkur.

Sajrone pengetan ulang taun ke-60 Gerakan Non-Blok ing Serbia minggu iki, Menteri Brantley nandatangani perjanjian pengabaian bebas visa karo Palestina.

Palestina minangka negara nomer papat sing ngformalisasi hubungan diplomatik St Kitts lan Nevis sawise Burkina Faso, Gabon, lan Mesir sajrone patang minggu kepungkur.

"Dina sing bersejarah kanggo St Kitts lan Nevis nalika kita mlebu perjanjian pembebasan visa timbal balik karo HE Menteri Luar Negeri Riad Maliki [Negara] Palestina sing ngidini lelungan tanpa visa ing antarane rong bangsa kita. St Kitts lan Nevis terus ngembangake jejak diplomatik global, "tulis Menteri Brantley ing Instagram.

Pengecualian tanpa visa ngidini lelungan tanpa watesan kanggo warga negara-negara sing mlebu perjanjian kasebut. Iki tegese visa mlebu ora dibutuhake kanggo warga negara ing salah sawijining negara sadurunge mlebu negara kasebut kesepakatan kasebut ditandatangani. Hak istimewa iki uga ditrapake kanggo wong sing wis nampa kewarganegaraan kanthi sarana ekonomi, kaya St Kitts lan NevisProgram 'Kewarganegaraan dening Investasi (CBI).

The Negara Palestina, minangka tambahan paling anyar kanggo dhaptar lelungan visa bebas saka St Kitts lan Nevis, saéngga warga bisa mlebu cedhak 35 tujuan. Nanging, kanthi jutaan wong Palestina urip ing kapal amarga ora stabilitas politik, akeh sing ngalami kesulitan lelungan internasional utawa malah bali menyang negarane.

Liwat kesepakatan "bersejarah" iki, diaspora Palestina lan wirausahawan sing milih melu Program St Kitts lan Nevis 'CBI umume bisa lelungan tanpa visa ora mung menyang Palestina nanging uga menyang meh 160 negara lan wilayah, kalebu pusat pendidikan lan pusat bisnis.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar