SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Plancongan Petualangan Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Cruising Kuliner budaya Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News wong Lelungan Rel Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Keslametan Blanja Pariwisata Ruang Teknologi Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Lima jinis pariwisata paling dhuwur sing dibahas ing taun 2021

Lima jinis pariwisata paling dhuwur sing dibahas ing taun 2021.
Lima jinis pariwisata paling dhuwur sing dibahas ing taun 2021.
ditulis dening Harry Johnson

Riset anyar ngumumake 'Pariwisata Virtual' minangka jinis pariwisata paling populer, banjur 'Pariwisata Luar Angkasa' ing taun 2021.

Print Friendly, PDF & Email
  • 'Pariwisata Virtual' dadi jinis pariwisata sing paling dibahas ing antarane influencer Twitter lan Redditor ing taun 2021.
  • 'Pariwisata Luar Angkasa' muncul minangka jinis pariwisata sing paling dibahas sabanjure miturut Platform Media Media Sosial.
  • Diskusi babagan 'Pariwisata Petualangan' umume digawe ide epik sing dituduhake dening para influencer Twitter kanggo macem-macem lelungan petualangan ing macem-macem negara.

Pariwisata minangka kontributor utama PDB ing sawetara negara, pamrentah njupuk macem-macem langkah kanggo nguripake bisnis industri saka pengaruh pandemi COVID-19.

Analisis Platform Media Sosial (SMA), sing ngenali lan nglacak tren sing muncul, area rasa nyeri, bidang inovasi anyar ing antarane diskusi babagan pengaruh Twitter lan Redditor, ngumumake 'Pariwisata Virtual' minangka jinis pariwisata sing paling populer, dening 'Spasi Pariwisata' ing taun 2021.

1. Pariwisata Virtual | 4,400 + diskusi

'Pariwisata Virtual' dadi jinis pariwisata sing paling dibahas ing antarane para influencer lan Redditor Twitter ing taun 2021. Diskusi babagan 'Pariwisata Virtual' ana gandhengane karo carane tur virtual nyedhiyakake pengalaman anyar kanggo para pengunjung kanthi cara sing beda-beda teknologi kayata 360 derajat foto, kasunyatan virtual (VR), augmented reality (AR), tur video, Google Arts.

Sentimen pengaruhe umume positif babagan 'Pariwisata Virtual' amarga dadi solusi alternatif kanggo bisnis pariwisata kanggo mbangun minat ing antarane para plancong sajrone pandemi COVID-19 ing ngendi jarak sosial dadi norma anyar.

2. Pariwisata Ruang | 4,100 + diskusi

'Pariwisata Luar Angkasa' muncul minangka jinis pariwisata sing paling dibahas sabanjure miturut Platform Media Sosial. Sebagian besar diskusi babagan topik iki adhedhasar peluncuran rong penerbangan luar angkasa sing sukses - 'Virgin Galactic' dening Richard Branson lan 'Blue Origin' dening Jeff Bezos, masing-masing ing wulan Juli lan Agustus.

Twitter para influencer katon luwih aktif ing diskusi sing ana gandhengane karo 'Pariwisata Luar Angkasa', dibandhingake karo Redditor ing taun 2021. Antarane, para ahli teknologi berpendapat manawa era pariwisata luar angkasa nggambarake sukses ngluncurake kaloro penerbangan angkasa, nanging bisa uga dadi kabisat kanggo polusi udara.

3. Wisata Petualangan | 3,100 + diskusi

Diskusi babagan 'Pariwisata Petualangan' umume digawe ide epik sing dituduhake dening para influencer Twitter kanggo macem-macem lelungan petualangan ing macem-macem negara kayata pendakian gunung ing Pegunungan Rolling Hills Tuscany lan Pegunungan Dolomite ing Italia, Gunung Sperrin ing Irlandia Lor, trek Choquequirao ing Peru.

Dheweke uga nuduhake tips lan barang-barang penting sing bakal dikemas nalika lelungan plancongan, kalebu kaos kaki anti banyu, senter, tali tow lan es scraper. Pengaruhe nganggep manawa 'Petualangan Plancongan' bisa ngowahi jagad iki saka salah sawijine monotoni lan rasa drabness dadi rasa bungah.

4. Pariwisata Panganan | 1,510 + diskusi

Obrolan ing 'Pariwisata Panganan' umume babagan tujuan wisata pangan sing apik kanthi rega sing cukup, kayata Vancouver lan Nova Scotia ing Kanada lan Bern ing Swiss. Kontributor uga ngrembug babagan pengalaman panganan, panganan enak, lan warisan kuliner saka macem-macem tujuan ing saindenging jagad. Saus Mole Poblano saka Meksiko minangka salah sawijining bahan panganan sing paling penting dibahas ing antarane para influencer.

5. Pariwisata Anggur | 900+ diskusi

Diskusi babagan 'Pariwisata Anggur' paling asring ditindakake nalika minggu kaping pisanan September 2021, dipimpin karo kaping lima UNWTO Konferensi Global Pariwisata Anggur ing Portugal, sing fokus ing potensial kanggo ngasilake kesempatan pangembangan ing tujuan padesan. Influencer uga ngrembug macem-macem inisiatif sing ditindakake dening macem-macem negara kanggo promosi 'Pariwisata Anggur', kayata acara Santorini dening Yunani lan implementasi 'rute Iter Vitis Caucasus' dening Azerbaijan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

2 Komentar

  • Kadhangkala kita kudu ngadhepi akeh masalah nalika njupuk pesawat, nanging yen sampeyan milih maskapai paling apik, mula maskapai uga mbantu sampeyan ngatasi masalah. Yen sampeyan wis ngowahi pikiran utawa bingung yen njupuk pesawat utawa sampeyan pungkasane mutusake ngganti rencana lelungan mula, Kebijakan Ganti Penerbangan Virgin Australia digawe khusus kanggo sampeyan. Sampeyan bisa ngganti penerbangan sampeyan sajrone 24 jam lan ora mbayar sak rupee. Gagal nggawe pangowahan sajrone wektu tartamtu banjur ngasilake dendha gedhe.

    https://airlinespolicy.com/flight-change-policy/virgin-australia-flight-change-policy/