SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Warta Pamrentah Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Pariwisata News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News

Amerika Serikat dadi peringkat paspor anyar ing donya

Amerika Serikat dadi peringkat paspor anyar ing donya.
Amerika Serikat dadi peringkat paspor anyar ing donya.
ditulis dening Harry Johnson

Sawise ngetung kanthi apik ing Indeks Investasi, Kualitas Urip lan Enhanced Mobility Index, Amerika Serikat lungguh ing ndhuwur meja, nanging ora menang ing siji Indeks.

Print Friendly, PDF & Email
  • Amerika Serikat rangking nomer 10 ing Indeks Mobilitas, nomer 4 ing Indeks Investasi, lan nomer 23 ing Indeks Kualitas Urip. 
  • Yen sampeyan milih Mobilitas Enhanced lan Indeks Investasi, kalorone bakal ditambah karo Singapura.
  • Negara paling dhuwur ing Indeks Kualitas Kualitas Swedia yaiku Swedia.

Peringkat paspor sing lawas wis rusak. Duwe akses menyang negara, bebas visa, mesthi penting, nanging apa kualitas urip, pegawean, hak asasi manungsa lan akeh unsur liyane ora duwe pengaruh nalika kita nyathet paspor paling apik ing donya?

Menteri Luar Negeri Riad Maliki saka Negara Palestina lan Urusan Luar Negeri Mark Brantley saka St Kitts lan Nevis nandatangani perjanjian pengabaian bebas visa ing ulang taun ke-60 Gerakan Non-Blokir ing Serbia minggu iki.

Ahli lelungan ngevaluasi maneh ewu sumber data, nggabungake data sing penting, kalebu akses gratis visa, nanging nambah mobilitas, kesempatan investasi lan kualitas urip sing ditawakake saben tujuan dadi indeks anyar sing fokus ing umur sing nambah jaman kuna rangking jaman biyen. Hak liwat jalur bebas visa minangka bagean saka regane tujuan tartamtu, Indeks Paspor iki nyelarasake data lan menehi peringkat negara kanthi luwih holistik.

Entuk analis kuantitatif kanthi pengalaman ekstensif ing organisasi internasional, nganalisa proyek data amba kanggo para UNESCO, OECD, lan Inter-American Development Bank, Global Passport Index nyedhiyakake metodologi anyar kanggo ngukur daya tarik saben negara kanggo relokasi, investasi, utawa tujuan kewarganegaraan ganda liwat telung indeks mandiri: Indeks Mobilitas Enhanced, Indeks Investasi, lan Indeks Kualitas Urip. 

Saben indeks ngidini pangguna nyaring asil kanggo rangking negara masing-masing, nggunakake 11 pratondho beda sing asale saka sumber sing terkenal kayata Forum Ekonomi Donya, Gallup, lan Pusat Hukum lan Kebijakan Lingkungan Yale

10 paspor paling dhuwur sing ana ing Indeks Paspor Global yaiku:

  1. Amerika Serikat saka Amerika
  2. Jerman
  3. Canada
  4. Walanda
  5. Denmark
  6. Swedia
  7. Inggris
  8. Finland
  9. Norway
  10. New Zealand

Amerika Serikat Amerika rangking nomer 10 ing Indeks Mobilitas, nomer 4 ing Indeks Investasi, lan nomer 23 ing Indeks Kualitas Hidup. Saben indeks bobote 50% (Mobilitas) 25% (Investasi) 25% (Kualitas Urip) lan kanthi skor total 96,4, Paspor Global rangking AS ing posisi tiang. 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar