SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

aviation Warta Breaking Travel Warta Breaking Hawaii HITA Industri Hospitality Hotel & Resor Kamaainas News Mbangun maneh Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News

Tingkat Risiko COVID-19 Hawaii Saka Dhuwur nganti Sedheng

Hawaii ing Dhaptar Karantina Karantina New York
Status Hawaii COVID saya apik
ditulis dening Linda S. Hohnholz

The Aloha Negara Hawaii wis pindhah saka Risk Tinggi nganti Risiko Sedeng dina iki ing dhaptar Covid Act Now.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Kasus COVID-19 ing Hawaii, rawat ing rumah sakit, lan tiwas saya suwe saya suda sajrone wulan kepungkur.
  2. Negara kasebut entuk kakebalan kanggo vaksinasi relatif karo populasi sing wis nampa paling ora siji dosis sajrone sawetara dina kepungkur.
  3. Gubernur Hawaii David Ige isih nyaranake lelungan diwatesi kanggo lelungan sing dianggep perlu.

Covid Act Saiki nyedhiyakake skor risiko 5 warna kanggo negara bagian lan kabupaten ing saindenging negara, saengga warga lan pejabat pamrentah bisa luwih ngerti status COVID ing wilayah kasebut. Act Now Coalition minangka lembaga nirlaba 501 (c) (3) independen sing didegake dening sukarelawan ing Maret 2020. Covid Act Now minangka inisiatif sing fokus karo COVID kanggo mbantu wong nggawe keputusan kanthi menehi data kanthi tepat wektu lan akurat babagan COVID ing AS

Suwene 30 dina, Jumlah kasus, rumah sakit, lan pati ing Hawaii saya suda. Honolulu County, Hawaii, nglaporake duwe 156 kasur ICU diwasa kanggo staf. 86 diisi dening pasien non-COVID lan 33 diisi karo pasien COVID. Sakabèhé, 119 saka 156 (76%) diisi. Iki nuduhake sawetara kemampuan kanggo nyedhot paningkatan kasus COVID.

Negara kasebut entuk kakebalan sajrone sawetara dina kepungkur kanthi tingkat vaksinasi 73.9% saka populasi sing nampa paling ora siji dosis. Ing Honolulu County, Hawaii, 720,162 wong (73.9%) wis nampa paling ora siji dosis lan 647,576 (66.4%) divaksinasi kanthi lengkap. Sapa wae sing umure paling ora 12 taun layak divaksinasi. Kurang saka 0.001% wong sing nampa dosis ngalami reaksi ala sing parah.

Rata-rata, tingkat infeksi ing pulau kasebut yaiku 69% kanthi tingkat tes positif 3%. Saiki ana 7.3 kasus anyar sing dilaporake saben 100,000.

Honolulu County, Hawaii, duwe kerentanan luwih murah tinimbang umume kabupaten AS. Komunitas kanthi kerentanan sing luwih dhuwur duwe kahanan ekonomi, sosial, lan fisik sing wis ana sing angel nggawe nanggepi lan pulih saka wabah COVID.

Pendapatan hotel Hawaii akeh banget ing wulan Juni 2021

Rekomendasi

Plancongan isih kudu dicegah kajaba prelu, utawa wisatawan sing divaksinasi kabeh.

Topeng dianjurake kanggo wong sing divaksinasi ing ruangan umum kanggo nyuda varian Delta. Wong sing durung divaksinasi kudu terus masker ing kabeh ruang umum.

Rapat njero ruangan kudu dihindari karo wong ing sanjabane rumah tangga sing cedhak, kajaba vaksin kabeh.

Sekolah mung bisa nyedhiyakake sinau ing wong kanthi aman nalika langkah-langkah kontrol infeksi kasebut wis rampung.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar