Warta Breaking Bahama Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Caribbean Cruising Warta Pamrentah Industri Hospitality News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Pelayaran Prawan Saiki Sailing menyang Nassau lan Bimini

Pelayaran Virgin ing Bahama
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Vaksinasi nambah lan watesan perjalanan saya gedhe ing saindenging jagad, jalur pelayaran bali kanthi cepet ing pesisir Karibia. Scarlet Lady Virgin Voyages, pelayaran mewah anyar, miwiti musim pelayaran "perdana" menyang Karibia, nggawe debut ing Bahama kanthi "Fire and Sunset Soirées" papat wengi, kalebu mandheg ing The Beach Club ing Bimini. Minggu kepungkur iki upacara peresmian dianakake ing ibukota lan Bimini, ing kana Wakil Perdana Menteri lan Menteri Pariwisata, Investasi & Penerbangan, Yang Mulia I. Chester Cooper lan Direktur Jenderal Joy Jibrilu nyambut gawe kapal pesisir menyang pesisir Kepulauan Bahama.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Pelayaran mingguan bakal mengaruhi ekonomi lokal kanthi positif.
  2. Lady Scarlet bakal lelungan minggon menyang Bimini lan Nassau sajrone pitung wulan sabanjure, wiwit Oktober 2021 nganti Mei 2022.
  3. Jalur pelayaran mbutuhake vaksinasi lengkap kanggo tamu lan staf. Penumpang uga bakal dites kanggo Covid-19 sadurunge mlebu, biaya sing ditanggung garis pelayaran.

Sajrone upacara peresmian ing Bimini, Wakil Perdana Menteri Cooper ngandharake optimisme kanggo pertumbuhan ekonomi amarga ngelingi kemitraan anyar iki. "Pelayaran mingguan bakal mengaruhi ekonomi lokal, lan para tamu pelayaran bakal nemu sedina ing sawijining pulau tropis cilik, wiwit mewah ing pantai pasir putih sing lembut lan bubuk, nganti ekspedisi sing nggawa dheweke mancing game gedhe, nyilem laut jero, kayak, lan sesambungan karo lumba-lumba, ”ujare Wakil Perdana Menteri Cooper.

Direktur Jenderal Joy Jibrilu mratelakake panemume Wakil Perdana Menteri Cooper ing upacara peresmian sing dianakake ing Nassau, "Perjalanan Virgin Voyages sing nampilake sedina ing Nassau lan dina ing Bimini bakal ngidini luwih saka 2,700 tamu sampeyan ngrasakake Bahama kaya mangkene njelajah sawetara Bahama'Situs sejarah utama lan atraksi lan sesambungan karo wong sing ramah lan ramah. ”

Kapal pesiar khusus wong diwasa bisa nyedhiyakake 2,770 penumpang (kalebu kru) lan 24 papan panganan lan omben-omben. Kapal kasebut uga nduweni macem-macem ajang acara, kasino tanpa asap rokok, arcade, pusat kebugaran dual-ruang lan liya-liyane.

Lady Scarlet bakal lelungan minggon menyang Bimini lan Nassau sajrone pitung wulan sabanjure, wiwit wulan Oktober 2021 nganti Mei 2022. Nalika nganakake protokol Covid-19 lan kanggo njaga keamanan, garis pelayaran mbutuhake vaksinasi lengkap kanggo tamu lan staf. Penumpang uga bakal dites kanggo Covid-19 sadurunge mlebu, biaya sing ditanggung garis pelayaran. Protokol kesehatan ing njero papan kalebu sanitasi, jarak fisik, pendhudhukan winates lan penegakan pedoman pamrentah lokal ing saben tujuan.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan plancongan Virgin Voyages, bukak prawan-prawan.com.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar