SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Klik ing kene yen iki siaran pers!

Truk rally Honda Passport 2022 kanggo saingan ing seri American Rally Association

ditulis dening Harry Johnson

Tim insinyur Honda melu balap rally Honda Passport sing anyar. Honda ngluncurake truk rally Tahap paspor 2022 sing dibangun khusus kanggo kompetisi dening tim balap Maxxis Rally Honda Performance Development (HPD), nyoroti kemampuan lan daya tahan kasar sing wis direkayasa dadi truk ringan Honda.

Nampilake desain anyar Paspor 2022 sing truk, truk rally kasebut debut debut ing Rally Performance Superior (LSPR) Lake ing Michigan tanggal 15 lan 16 Oktober. Iki bakal saingan ing seri rally rally ing American Rally Association (ARA) acara liwat musim 2022 ing kelas 4WD Terbatas.

Conto utama Honda "Racing Spirit", tim balap HPD Maxxis Rally digawe saka rekan-rekane Honda sing berbasis ing Pusat Pengembangan Otomatis sing adhedhasar perusahaan ing Ohio. Tim kasebut minangka anak perusahaan saka Tim Balap Honda of America (HART) sing luwih gedhe, sing kalebu mitra saka pembangunan lan fasilitas manufaktur ing Amerika Utara.

Kanthi kendaraan bermodifikasi sing wis diowahi tekan kacepetan luwih saka 100 mph ing kursus tertutup medan alami sing kalebu kerikil, rereget, lumpur lan salju liwat rute sing atusan mil, seri Kejuaraan Nasional lan Regional ARA pancen kompetitif. Ing balapan LSPR, truk rally Honda Passport didhukung dening insinyur Honda Chris Sladek, insinyur tes suspensi sing adhedhasar ing American Development Center Amerika Utara sing berbasis ing perusahaan, lan didhukung dening Gabriel N maling, insinyur desain sasis sing adhedhasar fasilitas padha.

Kanggo traksi lan kinerja maksimal, truk rally Passport dipasang nganggo roda rally BRAID Winrace T (7.5 ″ x17 ″) dibungkus nganggo RAZR M / T utawa RAZR A / T ban (265/70-R17) , gumantung karo kondisi acara. Custom-fabrikasi 1/8 ″ -inch wajan minyak aluminium kandel lan lempeng skid diferensial mburi nglindhungi wong liya, uga panel polietilen kerapatan dhuwur sing nutupi tangki bahan bakar lan komponen liyane. Bantalan rem Carbotech XP12 lan cairan rem balap suhu tinggi nyedhiyakake kinerja rem terus-terusan kanggo nuntut lingkungan rally.

Apike, produksi paspor 3.5-liter i-VTEC® V6, transmisi otomatis 9-kacepetan kanthi shift dayung, sistem kabeh-rodha Variabel Torsi Manajemen (i-VTM4 ™), lan kabeh komponen suspensi tetep ora dimodifikasi kanggo kompetisi; mung tambahan yaiku adhem cairan transmisi otomatis saka paket tow Passport sing kasedhiya. Driver nggunakake mode Sequential transmisi lan shift dayung kanggo kontrol sing luwih apik, lan Mode Pasir Sistem Manajemen Intensif Passport digunakake kanggo distribusi torsi lan kinerja sing optimal ing permukaan sing longgar.

"Kasunyatan manawa kita ora prelu modifikasi modhal utawa suspensi kendharaan Honda Passport taun 2022 kanggo medhia lan kompetisi sing ngukum kaya dene kapabilitas lan kinerja sing wis ana standar ing Paspor," ujare insinyur lan pembalap rally Chris Chris Sladek .

Kanggo keamanan tambahan, interior truk rally Paspor kalebu kursi balap OMP kanthi sabuk kompetisi enem poin, kandhang keamanan, sistem penekanan api, komputer rally lan sistem komunikasi ing mobil. Kanggo nyuda bobot, kursi mburi, karpet, insulasi swara, lan potongan trim interior liyane dicopot, lan kaca SUV ing sisih lan kaca mburi diganti karo polikarbonat Lexan. Genggaman rem hidrolik nambah manuver liwat sudhut sing sempit, dene knalpot modifikasi ngasilake swara sing terinspirasi saka rally. Dirancang dening HPD, grafis bungkus ekspor Paspor nyoroti kemampuan Honda Passport sing angel lan petualang.

"Kita siyap balap nganggo Passport Honda 2022 sing kasar," ujare insinyur lan pembalap Honda, Gabriel N maling. "Bakal dadi musim sing apik."

Ing Rally Performance Superior 2021 ing tanggal 15 lan 16 Oktober, tim kasebut kompetisi ing seri Regional ARA Timur. Dina pertama kompetisi kalebu tahap sing cepet kanthi kurva sing mili lan mbengi nganti wengi, ing endi bar lampu tambahan Paspor penting banget kanggo njaga kecepatan kompetitif liwat alas. Tim kasebut terus-terusan mlayu kaping pirang-pirang ing antarane 10 saka 42 pesaing regional, nanging ban de-bead ing panggung 3 nahan tim, nyebabake dheweke rampung luwih saka 9 menit luwih suwe tinimbang sing diarepake ing panggung kasebut.

Tahap sing luwih teknis, kasar, lan udan lagi siyap kanggo dina kapindho, kanthi paspor tampil apik ing ban Maxxis RAZR M / T. Tim kasebut kanthi konsisten ngirim kaping ing antarane 15 pesaing regional paling dhuwur.

Tim rampung 22nd saka 42 pesaing regional, manggonke 4th saka 6 pesaing ing kelas 4WD Terbatas.

2021 LSPR minangka acara rally tahap kaping telu sing tim kasebut saingan karo Passport Honda. Sajrone acara kaping pisanan — Rally Hutan Kidul Ohio 2019 (SOFR), minangka bagean saka seri Regional Timur ARA - tim kasebut nempatake 2nd ing kelas 4WD Terbatas lan 12th umume saka 75 pesaing.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar