SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Klik ing kene yen iki siaran pers!

Pasar sistem knalpot otomotif bakal mencapai $ 68.45 Miliar sajrone enem taun

ditulis dening Harry Johnson

Ukuran sistem sistem pembuangan otomotif global diperkirakan bakal tekan USD 68.45 milyar ing taun 2028, miturut laporan anyar saka Grand View Research, Inc. 

Print Friendly, PDF & Email

Ukuran sistem sistem pembuangan otomotif global diperkirakan bakal tekan USD 68.45 milyar ing taun 2028, miturut laporan anyar saka Grand View Research, Inc. 

Pasar samesthine bakal tuwuh ing CAGR 6.2% saka 2021 dadi 2028. 

Peraturan pemerintah sing kuat sing ana gandhengane karo emisi kendaraan ditambah karo penetrasi piranti perawatan sawise diantisipasi kanggo nuntut panjaluk sistem pembuangan otomotif.

Menapa malih, penjualan mobil penumpang lan kendaraan komersial sing tambah akeh lan permintaan sistem emisi ringan bakal nambah kesempatan signifikan kanggo para pemain sing ngoper ing rantai nilai pasar.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar