SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Klik ing kene yen iki siaran pers!

Babel mlebu perjanjian anyar kanggo nggawa urip sing dikelola global udakara 350k, kalebu umur perawatan adhedhasar 250k jiwa

ditulis dening Harry Johnson

Dina iki Babel negesake momentum sing lagi aktif, ngumumake umur luwih saka 135 taun, bakal entuk akses menyang penawaran perawatan adhedhasar regane ing AS lan Inggris liwat ekspansi menyang negara-negara AS, Georgia, lan Mississippi, lan tuwuh ing California. Iki tegese liwat kombinasi model perawatan adhedhasar regane, Babel 360 lan karya ing perawatan utama, Babel bakal ngatur c. 350k urip global, kalebu 105k NHS GP ing tangan Tangan, ing wiwitan taun 2022. Babel mbaleni pitunjuk penghasilan 2021 lan 2022 tanggal 15 September 2021.

Print Friendly, PDF & Email

Dina iki Babel negesake momentum sing lagi aktif, ngumumake umur luwih saka 135 taun, bakal entuk akses menyang penawaran perawatan adhedhasar regane ing AS lan Inggris liwat ekspansi menyang negara-negara AS, Georgia, lan Mississippi, lan tuwuh ing California. Iki tegese liwat kombinasi model perawatan adhedhasar regane, Babel 360 lan karya ing perawatan utama, Babel bakal ngatur c. 350k urip global, kalebu 105k NHS GP ing tangan Tangan, ing wiwitan taun 2022. Babel mbaleni pitunjuk penghasilan 2021 lan 2022 tanggal 15 September 2021.

"Ekspansi gaweyan iki bakal mbantu Babel luwih maju supaya bisa nggayuh komunitas sing akses lan kemampuan dadi kendala, supaya kesetaraan kesehatan dadi norma," ujare Pendhiri & CEO Babel, Ali Parsa. "Tumbuh perawatan adhedhasar nilai luwih lanjut nuduhake keunggulan struktural kanggo model digital pertama, sing luwih maju tinimbang rencana, kabeh sajrone njaga layanan kesehatan berkualitas tinggi."

Babel bakal nambah jumlah wong Amerika sing dilayani liwat program perawatan adhedhasar regane kanthi tambahan 63 jiwa ing Georgia lan Mississippi, kaya ing tanggal kontrak. Iki bakal ditambah karo 17k jiwa ing California ing wiwitan taun 2022. Iki tegese pasien Medicaid lan Medicare bakal suwe banget entuk akses menyang dokter lan perawat perawatan 24/7, kemampuan kanggo entuk wawasan lan dhukungan pribadi, lan perawatan pungkasan nganti pungkasan, kanthi tujuan ngasilake asil sing luwih apik lan biaya sing luwih murah tinimbang wektu.

Ekspansi AS anyar nglengkapi pertumbuhan global Babel, kanthi luwih saka 55K jiwa ditambahake bubar ing Inggris liwat kemitraan karo Royal Wolverhampton NHS Trust ing ndhuwur 105k jiwa liwat Praktik NHS GP dhewe, Babel GP sing Ditampa. Ekspansi global Babel 360 luwih lanjut nggawe organisasi kasebut minangka pimpinan perawatan digital, sing adhedhasar nilai, sejajar karo misi pendiri perusahaan kanggo nyedhiyakake layanan kesehatan sing terjangkau lan terjangkau kanggo saben wong ing Bumi. Babel nggawe rekayasa maneh cara layanan kesehatan kanthi model sing bisa diukur sing tujuane kanggo njaga kesehatan masarakat, ganti saka model biaya layanan saiki sing fokus ing penyakit lan krisis.

Tonggak sejarah 350K sing diliput ing saindenging jagad iki dadi titik inflasi kanggo Babel, kanthi laporan penghasilan H1 2021 sing ngumumake 472% pangasilan taun-taun, lan penggabungan SPAC $ 4.2B karo Alkuri Global Acqu acquisition Corp. . Minangka perusahaan sing didol kanthi publik, Babel ngarepake bakal dipanggonke kanggo mbangun traksi sing wis diraih lan nerusake momentum kanthi operasi skala cepet.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar