SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Klik ing kene yen iki siaran pers!

Perusahaan Ford Motor ngurmati BorgWarner kanthi Penghargaan Keunggulan Dunia

ditulis dening Harry Johnson

BorgWarner, pimpinan produk global sing nyedhiyakake solusi mobilitas sing inovatif lan lestari kanggo pasar kendaraan, wis diakoni minangka pemasok global sing paling apik ing Ford World Excellence Awards taunan kaping 23. BorgWarner diumumake minangka pemenang Create Must-Have Products dina iki ing acara virtual Ford Motor Company.

Print Friendly, PDF & Email

BorgWarner, pimpinan produk global sing nyedhiyakake solusi mobilitas sing inovatif lan lestari kanggo pasar kendaraan, wis diakoni minangka pemasok global sing paling apik ing 23rd Ford World Excellence Awards taunan. BorgWarner diumumake minangka pemenang Create Must-Have Products dina iki ing acara virtual Ford Motor Company.

"We are diajeni kanggo nampa iki World Excellence Award kanggo Battery Electric Vehicle Integrated Drive Module saka pelanggan suwene Ford," ujare Frédéric Lissalde, presiden lan CEO, BorgWarner Inc. "Pengenalan iki nggambarake kerja keras lan dedikasi tim BorgWarner. nempatno menyang mesthekake teknologi resik lan efisien kita kualitas paling dhuwur lan nyukupi kabutuhan mobilitas saiki lan mangsa.

"World Excellence Awards Ford Motor Company ngakoni supplier kita sing paling apik ing saindenging jagad amarga mbantu rencana Ford + kanggo urip," ujare Hau Thai-Tang, kepala platform produk lan petugas operasi. "Pemasok kaya BorgWarner minangka kunci kanggo sukses terus Ford amarga kita nggunakake kekuwatan dhasar kanggo mbangun kapabilitas anyar lan nambah pengalaman pelanggan."

Honorees diakoni kanggo nggayuh tingkat keunggulan global sing paling dhuwur ing kategori kalebu:

  • Penghargaan pilar merek utama - Nambani Pelanggan Kaya Kulawarga, Muter Operasi Otomotif lan Saingan Kaya Penantang, Nggawe Produk sing Kudu Diduweni
  • Penghargaan keragaman lan inklusi kanggo pemasok sing unggul ing nggabungake keragaman menyang organisasi lan proses bisnis
  • Penghargaan kelestarian kanggo pemasok sing nambah lingkungan bisnis
  • Penghargaan Kualitas Emas lan Perak kanggo situs manufaktur pemasok sing nuduhake kualitas, pangiriman lan kinerja biaya sing unggul ing saindhenging taun
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar