SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Klik ing kene yen iki siaran pers!

Kit konversi ONYX bensin-kanggo-propana ngidini nyuda biaya, emisi

ditulis dening Harry Johnson

Inovator teknologi tenaga bersih ONYX Systems ngumumake yen kasedhiya kit konversi propana emisi nol kanggo kendaraan utilitas John Deere Gator, entuk manfaat operator kanthi biaya bahan bakar murah, emisi ultra-murah, lan produktivitas sing tambah.

Print Friendly, PDF & Email

Inovator teknologi tenaga bersih ONYX Systems ngumumake yen kasedhiya kit konversi propana emisi nol kanggo kendaraan utilitas John Deere Gator, entuk manfaat operator kanthi biaya bahan bakar murah, emisi ultra-murah, lan produktivitas sing tambah.

Peralatan bersertifikat EPA & CARB pas karo TX lan HPX John Deere Gators sing diproduksi sawise 2015 lan kasedhiya kanggo dipasang ing dealer John Deere sing melu.

"Kit konversi sistem propana ONYX lan sistem mesin propana nyedhiyakake atusan lanskap, perguruan tinggi, taman, lan kotamadya solusi sing dipercaya lan resik kanggo mesin komersial sing nyuda biaya operasi udakara $ 1.00 saben jam operasi saben mesin," ujare Jeremy Hahne, VP Sales. ing ONYX.

"Entitas sing padha saiki bisa ngonversi armada Gator dadi ramah lingkungan, biaya murah, lan bahan bakar sing luwih dipercaya."

Kits kasedhiya kanggo instalasi liwat dealer sing melu.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar