SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Warta Breaking Bahama Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Caribbean Industri Hospitality News Olahraga Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Undhangan Putih Sands Bahamas NCAA Bali menyang Lapangan Golf Ocean Club

Pasir Putih Bahama
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Undhangan Putih Sands Bahamas NCAA sing prestisius, nampilake sawetara tim golf paling apik ing Amerika Serikat, bali menyang Ocean Club Golf Course ing Atlantis Paradise Island kanthi 19 tim, dipimpin dening sekolah tuan rumah Universitas Miami lan Universitas Arkansas ing Little Rock.

Print Friendly, PDF & Email
  1. The White Sands Bahamas NCAA Invitational nyedhiyakake pengalaman umum kanggo para pemain lan pelatih sing ora ana tandhingane ing golf perguruan tinggi.
  2. Minggu turnamen diwiwiti kanthi babak latihan kanggo pitung tim wanita tanggal 20 Oktober.
  3. Ora suwe, ing tanggal 27 Oktober, rolas tim pria gabung kanggo miwiti minggu turnamen kanthi babak latihan.

Ditampa dening pamiarso 2019 minangka salah sawijining acara paling apik ing golf, White Sands Bahamas NCAA Invitational nampilake 54 bolongan kompetisi wanita banjur 54 bolongan kompetisi pria diwiwiti tanggal 22 Oktober ing Ocean Club Golf Course sing diakoni, sing dadi tuan rumah acara premier, paling anyar Pure Silk-Bahamas LPGA Klasik. 

Minggu turnamen diwiwiti kanthi babak latihan kanggo pitung tim wanita tanggal 20 Oktober. Ora suwe, tanggal 27 Oktober, ana rong belas tim pria rapat kanggo miwiti minggu turnamen kasebut kanthi babak latihan. Sambutan sambutan uga direncanakake kanggo para peserta ing tanggal kasebut.

The White Sands Bahamas NCAA Invitational nyedhiyakake pengalaman umum kanggo para pemain lan pelatih sing ora ana tandhingane ing golf perguruan tinggi, amarga kualitas Kursus Klub Ocean Club, akomodasi mewah lan fasilitas ing Atlantis Paradise Island, cuaca tropis sing luar biasa lan keramahan asli Baham. .

"Atas jeneng Ocean Club Golf Course lan Atlantis Paradise Island, kita nampani kabeh atlit sing saingan ing Undangan NCAA White Sands Bahamas NCAA 2021, bebarengan karo pelatih, alumni lan penggemar. The Invitational minangka kesempatan sing apik kanggo nampilake kursus kanggo para pemain golf paling dhuwur ing jajaran amatir. Direktur Agronomi, Jeff Hood, lan timnya wis nindakake tugas sing apik kanggo nyiapake lapangan golf kanggo turnamen kasebut. Kita ngarepake kompetisi lan nampilake tujuan sing apik, "ujare Robbie Leming, General Manager, Ocean Club Golf Course.

"Lapangan Golf Klub Samudra ing Pulo Paradise mesthi bakal menehi latar mburi sing apik banget sajrone kompetisi suwene seminggu," ujare Joy Jibrilu, Direktur Jenderal Menteri Pariwisata & Penerbangan Bahamas. "Atlet, pelatih, lan penonton sing melu turnamen sing diantisipasi iki bakal entuk pengalaman sing apik nalika ngalami keindahan negara ing lapangan golf. Saka pantai pasir putih lan perairan pirus murni menyang restoran lokal lan landmark bersejarah, kita ngarep-arep bisa nampani pengunjung ing gisik kita kanggo ngerteni sebabe 'Luwih Apik ing Bahama. '"

Loro-lorone turnamen kasebut ana 54 bolongan sing dipertandingake ing Lapangan Golf Ocean Club par-72 ing Pulo Swarga Atlantis, sing dirancang dening mantan juara utama Tom Weiskopf. Wanita kasebut bakal saingan ing papan sing wis ditemtokake ing 6,415 yard, dene para pria bakal main 7,159 yard.

Kanggo kompetisi perdana ing 2019, Universitas Texas menang kompetisi wanita kanthi skor 828, lan Universitas Houston menang acara pria kanthi masang 833.

"Ing 19 taun golf perguruan tinggi NCAA, iki minangka pengalaman sing ora bisa dilalekake," ujare Jonathan Dismuke, Direktur Golf lan Pelatih Golf Kepala Pria ing Universitas Houston.

"Pengalaman sing ditampa wong lanang yaiku pengalaman sing ora bakal bisa dicocogake ing golf perguruan tinggi," ujare Pelatih Golf Pria Universitas Negeri Georgia Chad Wilson.

2021 PUTIH SILIT BAHAMAS NCAA UNDANGAN

Tuan rumah saka Universitas Miami (Undhangan Wanita) lan Universitas Arkansas ing Little Rock (Undhangan Pria)

SAING KOMPETING

Wadon

Universitas Miami (tuan rumah), Campbell University, Florida International University, University of Iowa, Mercer University, University of Nebraska, Northern Illinois University

Men

Universitas Arkansas ing Little Rock (tuan rumah), Bowling Green State University, East Tennessee State University, Florida Atlantic University, Florida Coast Coast University, Jacksonville University, Lamar University, Lipscomb University, University of Michigan, University of Mississippi, University of San Francisco , Universitas Florida Selatan                             

Jadwal acara

Undhangan Wanita NCAA

  • Rebo, 20 Oktober: Babagan Praktik Tim

Resepsi Tim Golf Club Ocean Club, 6

  • Kamis, 21 Oktober:

Babak Laku Tim 

  • Jumuah 22 Oktober: Babagan 1 - 8 esuk Miwiti Senapan
  • Setu, 23 Oktober: Babak 2 - 8 esuk Miwiti Senapan 
  • Minggu, 24 Oktober: Babagan 3 - 8 esuk Miwiti Senapan

Presentasi Piala (Juara Individu lan Tim) 

Undhangan Pria NCAA

  • Rebo, 27 Oktober: Babagan Praktik Tim

Resepsi Tim Golf Klub Samudra 6 sore

  • Kamis, 28 Oktober:

Babak Laku Tim 

  • Jumuah 29 Oktober: Babagan 1 - 8 esuk Miwiti Senapan
  • Setu, 30 Oktober: Babak 2 - 8 esuk Miwiti Senapan 
  • Minggu, 31 Oktober: Babagan 3 - 8 esuk Miwiti Senapan

Presentasi Piala (Juara Individu lan Tim) 

Babagan BAHAMAS

Kanthi luwih saka 700 pulau lan teluk lan 16 tujuan pulau sing unik, Bahama mung ana 50 mil saka pesisir Florida, sing nyedhiyakake plancongan sing gampang sing ngeterake para pelancong adoh saka saben dinane. Kepulauan Bahama duwe nelayan, nyilem, numpak prahu, lan ewonan mil saka banyu lan pantai sing paling apik ing bumi sing ngenteni kulawarga, pasangan, lan petualang. Jelajahi kabeh pulau sing ditawakake ing www.bahamas.com utawa ing Facebook, YouTube, utawa Instagram kanggo ngerti kenapa Luwih Apik ing Bahama.

Babagan KURSUS GOLF OCEAN CLUB

Atlantis Paradise Island's Ocean Club Golf Course nawakake kursus sing tantangan lan apik kanggo para golf sing pengin main kejuaraan. Kanthi dikembangake kanthi hebat, kursus kejuaraan 18-bolongan sing dirancang Tom Weiskopf udakara luwih saka 72 yard ing semenanjung Atlantis. Kursus kasebut dadi tuan rumah acara olahraga sing apik kayata Michael Jordan Celebrity Invitational (MJCI), Michael Douglas & Friends Celebrity Golf Tournament, lan Pure Silk-Bahamas LPGA Classic.

UNTUK INFORMASI Luwih

Kanggo Undhangan Putih Sands Putih Bahamas NCAA

Hubungi: Mike Harmon

[email dilindhungi]

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar