SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Klik ing kene yen iki siaran pers!

Bloomwell Group nampa dana wiji paling gedhe ing pasar ganja Eropa

ditulis dening Harry Johnson

Grup Bloomwell wis sukses nutup dana pendanaan winih luwih saka $ 10 yuta dolar - investasi wiji paling terkenal ing perusahaan ganja Eropa nganti saiki. Investor utama yaiku panyedhiya modal pertumbuhan AS Ngukur 8 Mitra Usaha, spesialis investasi industri ganja. Antarane investor liyane, malaikat bisnis Dr. Reinhard Meier nandur modal maneh liwat dana Investor Modal Venture; lan Pak Weber FPS tumindak minangka penasihat hukum Bloomwell.

Print Friendly, PDF & Email

Grup Bloomwell wis sukses nutup dana pendanaan winih luwih saka $ 10 yuta-investasi winih paling misuwur ing perusahaan ganja Eropa nganti saiki. Investor utama yaiku panyedhiya modal pertumbuhan AS Ngukur 8 Mitra Usaha, spesialis investasi industri ganja. Antarane investor liyane, malaikat bisnis Dr. Reinhard Meier nandur modal maneh liwat dana Investor Modal Venture; lan Pak Weber FPS tumindak minangka penasihat hukum Bloomwell.

Bebarengan karo woro-woro kasebut, Grup Bloomwell, sing kalebu Algea Care, perusahaan telemedisin terkemuka Eropa kanggo ganja medis babagan jumlah pasien, nyedhiyakake maneh minangka perusahaan induk, saéngga bisa mbangun, investasi utawa entuk perusahaan ganja.

"Kanthi Bloomwell, kita dadi revolusi kesehatan liwat digitalisasi lan potensial ganja medis uga obat-obatan alami liyane. Perusahaan portofolio kita bakal fokus ing pendekatan sentris konsumen ing kabeh rantai nilai ganja medis, kajaba kultivasi. Era obat adhedhasar alam saiki diwiwiti lan Bloomwell wis mandhegani, "ujare Niklas Kouparanis, CEO & Co-Founder Bloomwell Group. 

Sajrone setaun, Bloomwell Group wis tuwuh dadi 160 karyawan, kanthi prediksi bathi limang yuta euro ing taun 2021. Saliyane Niklas Kouparanis, CEO, wirausahawan lan pelopor ganja, dewan kasebut dikuatake karo veteran telemedisin Dr. Reinhard Meier, sing dadi pendiri ndadékaké Teleclinic metu, Co-Founder Samuel Menghistu lan Boris Yordania, mitra pendiri saka Measure 8 Venture Partners. 

Papan sing wis tuntas nyakup aspek obat, digitalisasi, ganja, investasi lan bangunan merek ing macem-macem sektor pasar.

  • Reinhard Meier, Direktur Radiologi ing Westpfalz Klinikum, sadurunge nggawe lan nandur modhal ing sawetara perusahaan medis uga miwiti sawetara dana VC.
  • Boris Yordania, Kanthi akuisisi EMMAC $ 285M, Curaleaf minangka MSO pisanan lan mung sing duwe kehadiran sing migunani ing Eropa. Yordania dianggep minangka ahli ganja paling misuwur ing Amerika Utara lan wis tanggung jawab kanggo operasi Curaleaf, perusahaan ganja sing didol sacara umum, uga investasi usaha ing ruang ganja liwat Ukur 8 Venture.
  • Niklas Kouparanis, pengusaha serial, lan pelopor industri ganja medis Euopean.
  • Samuel Menghistu, dadi petunjuk persimpangan perbankan, investasi, Transaksi M&A lan IPO luwih saka enem taun.

"Akeh pangarepan sing dikarepake para investor lan korporat global ing industri ganja Eropa durung kawujud wiwit ditrapake 'Hukum Ganja' ing Maret 2017, sanajan pasar terus berkembang kanthi stabil. Kanthi Bloomwell, kita wis nuduhake mung sajrone seta pinten sing bisa dipikolehi liwat kemampuan wirausaha. Industri ganja Eropa sing anyar wis akeh potensial kanggo pembangunan Bloomwell ing mangsa ngarep. Nalika pasar dikonsolidasi ing papan liya, kabeh pratandha nuduhake tuwuh lan ekspansi liwat kombinasi ganja, inovasi, digitalisasi lan pendekatan D2C radikal utawa langsung menyang pasien, "ujare Anna-Sophia Kouparanis, Co-Founder of Bloomwell Group.

"Jerman minangka pasar utama ganja medis Eropa lan Grup Bloomwell wis mbuktekake sajrone setahun bisa ngidentifikasi lan ngukur solusi inovatif ing pasar pertumbuhan anyar iki kanggo kepentingan pasien. Ganja duwe masa depan sing apik ing Eropa lan kita ngarep-arep bisa ndhukung lan makarya karo Grup Bloomwell nalika terus maju, "ujare Boris Jordan, Mitra Pendiri Ukur 8 Mitra Venture lan Ketua Eksekutif Curaleaf.  

"Digitalisasi minangka kunci pungkasane nggawe pasien dadi pusat sistem kesehatan sing ora efisien. Algea Care, perusahaan portofolio Bloomwell, wis mbuktekake manawa duwe keahlian lan jubah kanggo ningkatake kesejahteraan lan urip saben dinane ewonan pasien ing sektor sing wis diatur banget liwat ganja medis lan digitalisasi uga standar layanan sing akeh banget. , ”Jarene Dhokter Reinhard Meier.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar