SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Klik ing kene yen iki siaran pers!

Calon politik bakal nampa pariwara gratis $ 2,900 saka FreeSpace Social, Inc.

ditulis dening Harry Johnson

FreeSpace Social ngumumake manawa bakal menehi sumbangan $ 2,900 kanggo pariwara gratis kanggo saben calon politik federal sing wis mlebu platform kasebut, minangka kontribusi apik, tanpa preduli partai. 

Print Friendly, PDF & Email

FreeSpace Social ngumumake manawa bakal menehi sumbangan $ 2,900 kanggo pariwara gratis kanggo saben calon politik federal sing wis mlebu platform kasebut, minangka kontribusi apik, tanpa preduli partai. 

Calon politik pantes saben kesempatan sing kasedhiya kanggo menehi pesen menyang masarakat umum tanpa aturan ketat babagan pariwara politik sing ana gandhengane karo jaringan sosial utama. FreeSpace ngetrapake moderat sing moderat nanging tegas, kanthi suspensi akun ditrapake kanggo kabeh jinis konten sing saru utawa sing ora cocog. Nanging, perusahaan kasebut nduduhake sikap sing luwih bebas tinimbang mitra Big Tech nalika pariwara, utamane kesehatan alternatif, klompok agama, organisasi perdagangan manungsa, lan kampanye politik loro-partisan.

Calon sing dipratelakake pengin melu penawaran pariwara gratis ing FreeSpace kudu ngirim salinan formulir deklarasi FEC supaya bisa lolos. Calon sing Diumumake uga bakal nduwe profil FreeSpace langsung diverifikasi sawise ditampa lan disetujoni formulir FEC.

"Kita nampi calon saka kabeh afiliasi politik kanggo njupuk keuntungan saka tawaran iklan langka iki ing platform," ujare CEO FreeSpace, Jon Willis. "Pangarep-arep iki, supaya masarakat bisa luwih ngerti babagan calon sing selaras karo nilai-nilai komunitase." 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar