SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Klik ing kene yen iki siaran pers!

Set generator diesel anyar sing diumumake dening Generac Mobile

ditulis dening Harry Johnson

Generac Mobile, produsen utama menara lampu seluler, generator, pemanas, pompa lan solusi pemadam bledug, dina iki ngumumake ngenalake rong unit diesel gedhe anyar - generator seluler diesel MDE330 lan MDE570, sing tujuane nyedhiyakake gampang operasi lan pangopènan. . Mesin sing siap disewakake nduweni lawang sing bisa dibukak kanthi amba kanggo nggedhekake layanan kanthi ngidini teknisi luwih gampang nggayuh kabeh titik layanan. Desain lan konstruksi baja sing kasar ngidini operasi kanggo macem-macem aplikasi, preduli saka kahanan cuaca.

Print Friendly, PDF & Email

Generac Mobile, produsen utama menara lampu seluler, generator, pemanas, pompa lan solusi pemadam bledug, dina iki ngumumake ngenalake rong unit diesel gedhe anyar - generator seluler diesel MDE330 lan MDE570, sing tujuane nyedhiyakake gampang operasi lan pangopènan. . Mesin sing siap disewakake nduweni lawang sing bisa dibukak kanthi amba kanggo nggedhekake layanan kanthi ngidini teknisi luwih gampang nggayuh kabeh titik layanan. Desain lan konstruksi baja sing kasar ngidini operasi kanggo macem-macem aplikasi, preduli saka kahanan cuaca.

MDE330 nduwe mesin 9.3L Perkins Tier 4 sing disertifikasi Final, dene MDE570 nggunakake mesin sing disertifikasi 18.1L Perkins Tier 4 Final. Kaloro mesin kasebut nawakake teknologi manajemen beban Perkins Exhaust Temperature (ETM) standar, ngilangi masalah tumpukan teles sajrone kahanan sing sithik lan ora ana beban, sing bisa kedadeyan yen generator diesel ora ukurane utawa gedhe banget kanggo proyek kasebut. Mesin ing MDE330 lan MDE570 Generac anyar dirancang kanggo nyegah tumpukan teles kanthi ngawasi lan ngatur suhu knalpot mesin lan nyedhiyakake panas tambahan, yen perlu.

"Generac Mobile nyedhiyakake daya sing bisa dipercaya sing bisa digunakake ing ngendi wae, menehi pelanggan versatility lan kontrol supaya bisa rampung - ing ngendi wae," ujare Aaron LaCroix, manajer produk, Generac Mobile. "Liwat teknik canggih lan desain irit bahan bakar, unit kita ngidini wektu kerja sing luwih dawa lan interval layanan sing dawa supaya sampeyan bisa tetep kerja luwih suwe, kanthi kurang ngisi lan pangopènan."

MDE330 lan MDE570 Generac dadi standar kanthi interval layanan lenga lan saringan 500 jam kanggo nyuda pangopènan lan nyuda downtime. Bahan bakar kapasitas gedhe lan tangki DEF ngidini wektu kerja paling sethithik 25 jam sadurunge ngisi bahan bakar dibutuhake, nambah pengembalian investasi.

Fitur opsional kalebu tambah kemampuan wiwitan motor, kit cuaca adhem lan opsi distribusi daya tambahan. Kanggo keluwesan paling, unit iki bisa diatur kanggo podo, mbisakake pendekatan keukur kanggo daya.

Kontroler PowerZone® Pro Sync minangka standar ing loro unit kasebut, ngidini pangguna bisa ngawasi kinerja lan nindakake diagnostik ing unit kasebut. Controller wis nduweni dumunung ing mburi mesin bab 5 kaki, 6 inci saka lemah ing versi trailer kanggo akses gampang. Pengontrol PowerZone® Pro Sync nempatake kabeh kontrol lan informasi mesin ing sak panggonan, ing tampilan layar demek warna sing gampang digunakake sing nuduhake kode diagnostik lan informasi sing migunani.

MDE330 lan MDE570 anyar bakal kasedhiya kanggo pesenan lan kutipan ing Q4 2021 lan bakal kasedhiya kanggo dikirim ing Q2 2022.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar