Kulawarga wong asing sing manggon ing Rusia saiki bisa mlebu negara

Kulawarga wong asing sing manggon ing Rusia saiki bisa mlebu negara.
Kulawarga wong asing sing manggon ing Rusia saiki bisa mlebu negara.
  • Larangan anti-COVID-19 mlebu wilayah Rusia ora ditrapake maneh kanggo anggota kulawarga warga asing lan wong sing ora duwe negara sing manggon ing Rusia kanthi permanen.
  • Sadurunge saiki, mung anggota kulawarga warga Rusia sing duwe kesempatan mlebu Rusia.
  • Pangowahan kasebut diprakarsai dening Menteri Luar Negeri Rusia sawise ana sawetara banding.

Departemen Konsuler Rusia Departemen Luar Negeri announced on its Telegram channel today, that a COVID-19-related ban previously imposed on entering Russia has been lifted for family members of foreign citizens and stateless persons permanently residing in the country.

"Larangan anti-COVID-19 mlebu wilayah Rusia ora ditrapake maneh kanggo anggota kulawarga warga asing lan wong sing ora duwe negara sing manggon ing permanen Rusia (yaiku, duwe ijin panggonan ing Rusia). Anggota kulawarga kalebu pasangan bojo, wong tuwa, bocah, sedulur, simbah, putu, wong tuwa angkat, anak angkat, wali lan wali, ”pesen Menteri Luar Negeri Rusia.

The Menteri Luar Negeri negesake manawa mlebu wong kasebut menyang Rusia bisa ditampilake salinan dokumen sing negesake status kerabat, kayata surat nikah, akte kelairan lan dokumen liyane utawa nggawe wali utawa wali.

"Yen ora ana kesepakatan lelungan tanpa visa antarane negara kewarganegaraan sedulur lan Federasi Rusia, wong sing ngundang undhangan kasebut, sing dadi wong asing tetep manggon ing negara kasebut Rusia, kudu ndhaptar menyang Menteri Dalam Negeri Rusia kanggo ngetokake undhangan, sing bakal dadi dhasar entuk visa pribadi kanggo sedulure dening kantor Konsulat Rusia, "ujare Menteri Luar Negeri.

Miturut Departemen Konsuler, karya nggawe amandemen sing cocog karo keputusan Pamrentah Federasi Rusia tanggal 16 Maret 2020 diwiwiti dening Menteri Luar Negeri Rusia sawise asil saka akeh banding, kalebu liwat jaringan sosial wong asing sing manggon ing Rusia, uga sedulur sing cedhak.

Menteri kasebut nambahake, sadurunge, mung anggota kulawarga warga Rusia sing duwe kesempatan mlebu Rusia minangka bagean saka perang nglawan pandemi virus corona.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan