Warta Breaking Bahama Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Industri Hospitality News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UK

Menteri Pariwisata Bahama Jeneng Mitra FINN dadi Agensi PR UK Baru

Kepulauan Bahama ngumumake protokol perjalanan lan entri sing dianyari
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Badan pemasaran lan komunikasi independen global, FINN Partners, wis ditunjuk dening Menteri Pariwisata, Investasi & Penerbangan Bahama (BMOTIA) kanggo nyedhiyakake layanan hubungan masarakat kanggo Kepulauan Bahama ing Inggris. Kantor FINN Partners 'UK uga bakal tumindak minangka agensi pusat, ngatur pasar Eropa liyane kalebu Italia.

Print Friendly, PDF & Email
  1. FINN bakal digunakake kanggo ngaktifake strategi komunikasi lengkap lan program PR kanggo nambah merek Bahama ing Inggris.
  2. Tujuane yaiku ngasilake akeh pengunjung, utamane sejajar karo rute penerbangan UK sing anyar.
  3. Penerbangan British Airways lan ngluncurake penerbangan Virgin Atlantic langsung anyar saka London wiwit tanggal 20 November, duwe tujuan nalika nambah kenaikan pesawat udara.

Kontrak kasebut kalebu ideasi kampanye kreatif, hubungan lan aktivasi media konsumen lan perdagangan, koordinasi kunjungan siaran, acara, dhukungan influencer, lan komunikasi krisis.

Penting kanggo pakaryan FINN kanggo BMOTIA yaiku ngaktifake strategi komunikasi lengkap lan program PR kanggo nambah visibilitas merek Bahama ing pasar Inggris. Mitra FINN bakal nyengkuyung budaya tradisional, sejarah, kegiyatan santai, alam lan masakan Pulo Bahamas, kanggo mbantu ngasilake akeh pengunjung ing tujuan kasebut, utamane sejajar karo rute penerbangan Inggris anyar.

Ingkang Sinuhun I. Chester Cooper, Wakil Perdana Menteri lan Menteri Pariwisata, Investasi & Penerbangan Bahama ujar: "Visi kita dadi pimpinan industri global ing pemasaran lan manajemen tujuan, menehi kontribusi berkelanjutan kanggo ekonomi nasional sing maju. Mitra FINN menehi pendekatan holistik lan kreatif kanggo ndhukung strategi lan mbantu entuk target bisnis kanggo nambah pariwisata saka Inggris. Kita yakin manawa wis milih mitra PR sing pas kanggo promosi tujuan sing apik lan bisa nggayuh kolaborasi sing sukses. ”

Joy Jibrilu, Direktur Jenderal, Menteri Pariwisata, Investasi & Penerbangan Bahamas, komentar, "Kita seneng banget milih mitra FINN dadi agensi rekaman PR ing Inggris. Proposal kasebut kanthi jelas nuduhake pangerten babagan proposisi merek lan tujuan komunikasi, lan ilmu lan keahliane ing pasar Karibia ora liya. Kepulauan Bahama nyedhiyakake macem-macem pengalaman budaya, santai lan romantis sing ora bisa dienteni kanggo dituduhake karo para pelancong Inggris. Selaras karo kenaikan pesawat udara saka Inggris, saiki dadi wektu paling pas kanggo menehi inspirasi kanggo pesenan saka wilayah iki. Kita ngarep-arep bisa kerja bareng karo tim FINN kanggo nambah kesadaran babagan Bahama lan macem-macem tujuan. ”

Debbie Flynn, Pemimpin Praktik Perjalanan Global, FINN Partners menehi komentar: "Kita ngerti manawa para turis Inggris saiki ngupayakake petualangan, ruang terbuka, kaendahan alam lan pengalaman budaya sing akeh, lan Bahama nawakake akeh banget. Kanthi langsung langsung saka langsung  

Penerbangan British Airways lan ngluncurake penerbangan Virgin Atlantic langsung anyar saka London menyang Bahamas wiwit tanggal 20 November, duwe tujuan amarga ana kenaikan udara sing signifikan.

luwih gampang diakses para plancong ing Inggris tinimbang sadurunge. Ana sing kesempatan gedhe kanggo kita nampilake apa sing bakal ditawakake tujuan kasebut kanggo nulungi para pengunjung saka Inggris, lan kita ora sabar ngenteni miwiti kemitraan karo Menteri Pariwisata, Investasi & Penerbangan Bahamas. "

Portofolio ekstensif FINN Partners UK Travel kalebu klompok hotel terkemuka kaya Accor Luxury lan tujuan kalebu Singapura, Capital Region USA lan Islandia.

Babagan BAHAMAS  

Kanthi luwih saka 700 pulau lan teluk lan 16 tujuan pulau sing unik, Bahama mung ana 50 mil saka pesisir Florida, sing nyedhiyakake plancongan sing gampang sing ngeterake para pelancong adoh saka saben dinane. Kapuloan Bahama duwe kegiyatan mancing, nyilem, prahu, mancing lan alam ing saindenging jagad, ewonan mil saka banyu lan pantai sing paling spektakuler ing bumi sing ngenteni kulawarga, pasangan lan petualang. Jelajahi kabeh pulau sing ditawakake bahamas.com utawa ing Facebook, YouTube or Instagram kanggo ndeleng sebabe Luwih Apik ing Bahama.

Babagan FINN Partners, Inc. 

Didhisiki ing 2011 babagan prinsip inti inovasi lan kemitraan kolaboratif, FINN Partners duwe ukuran luwih saka kaping papat ing wolung taun, dadi salah sawijining agensi independen paling cepet ing donya. Kecepatan pangaturan perusahaan pemasaran lan komunikasi layanan lengkap minangka asil saka tuwuhing organik lan nggabungake perusahaan anyar lan wong anyar menyang jagad FINN liwat filosofi umum. Kanthi luwih saka 800 profesional, FINN nyedhiyakake akses lan kapabilitas global ing Amerika, Eropa lan Asia lan liwat keanggotaan ing Public Relation Organization International (PROI). Kantor pusat ing New York, kantor FINN liyane dununge ing Atlanta, Boston, Chicago, Denver, Detroit, Hong Kong, Fort Lauderdale, Frankfurt, Yerusalem, London, Los Angeles, Munich, Nashville, Paris, Portland, San Francisco, Seattle, Shanghai , Singapura, California Selatan lan Washington, DC Temokake ing finnpartners.com lan tindakake ing Twitter lan Instagram ing @finnpartners lan @finnpartnerstravel. Kanggo informasi luwih lengkap babagan Mitra FINN, bukak finnpartners.com.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar