SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News wong tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News

Pesawat penumpang nabrak lan kabakar ing Texas, 21 wong isih urip

Pesawat penumpang nabrak lan kabakar ing Texas, 21 wong isih urip.
Pesawat penumpang nabrak lan kabakar ing Texas, 21 wong isih urip.
ditulis dening Harry Johnson

Miturut sheriff lokal Troy Guidry, kabeh 21 penumpang lan kru wis bisa mlaku kanthi aman, sanajan ana wong sing dirawat ing rumah sakit amarga ciloko punggung.

Print Friendly, PDF & Email
  • Kecelakaan kasebut kedadeyan ing Waller County, cedhak kutha Katy, lan cedhak karo Bandara Eksekutif Houston.
  • Sanajan ana kerusakan geni ing pesawat kasebut, ora ana korban jiwa sing ana ing lapangan utawa ing antarane para penumpang.
  • Pesawat komuter, MD-80, budhal udakara jam 10 esuk wektu lokal, menyang Boston, Massachusetts.

Pesawat penumpang nabrak lan diobong ing Waller County, cedhak kutha Katy, Texas lan cedhak karo Bandara Eksekutif Houston dina iki, miturut Departemen Keamanan Publik Texas.

Pesawat komuter, lan MD-80, mudhun lan semangat, miturut rekaman dramatis saka adegan kasebut.

Luar biasa, kabeh 21 wong ing pesawat bisa lolos saka pesawat kasebut, ujare pejabat lokal.

Miturut sheriff lokal Troy Guidry, kabeh 21 penumpang lan kru wis bisa mlaku kanthi aman, sanajan ana wong sing dirawat ing rumah sakit amarga ciloko punggung.

Cuplikan saka pemandangan kasebut nuduhake asap asap ireng sing gedhe banget nalika petugas pemadam kebakaran nyoba ngilangi reruntuhan sing kobong.

Situs kacilakan kasebut cedhak pojokan Morton lan Cardiff Roads. Sanajan ana kerusakan geni ing pesawat kasebut, ora ana korban jiwa sing ana ing lapangan utawa ing antarane para penumpang.

Kacilakan kasebut dilaporake kedadeyan nalika pesawat kasebut, MD-80, lagi diwiwiti jam 10 esuk wektu lokal, menyang Boston. Menyang sisih lor, jebule gagal nggayuh ketinggian ing pungkasan landasan pacu lan nyabrang dalan, pungkasane mandheg lan kobongan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar