Klik ing kene yen iki siaran pers!

Nortal entuk saham minoritas ing Talgen

ditulis dening Harry Johnson

Nortal nggawe perjanjian definitif kanggo entuk saham minoritas ing wiwitan keamanan siber Talgen kanggo nambah kapabilitas cybersecurity lan mbukak kunci kesempatan anyar ing Eropa, Amerika Utara, lan GCC.

Print Friendly, PDF & Email

Nortal nggawe perjanjian definitif kanggo entuk saham minoritas ing wiwitan keamanan siber Talgen kanggo nambah kapabilitas cybersecurity lan mbukak kunci kesempatan anyar ing Eropa, Amerika Utara, lan GCC.

Talgen minangka perusahaan keamanan siber sing fokus ing sektor keamanan siber lan pertahanan institusi. Perusahaan iki nggawe alat lan layanan kanggo organisasi terkemuka ing donya kanggo nyiapake awake dhewe kanggo nglawan ancaman cyber lan kanggo njaga kesinambungan bisnis. 

Miturut Pendhiri lan CEO Nortal, Priit Alamäe, iki minangka investasi strategis kanggo perusahaan kanggo nggedhekake kepemimpinan ing domain cybersecurity, sing migunani banget kanggo pelanggan Nortal sing wis ana lan anyar. "Pamrentah lan organisasi global kudu siyap ngatasi ancaman cyber sing saya rumit, mula bisa uga ana permintaan uga kesempatan ing pamindhahan iki," ujare Alamäe.

"Minangka bagean saka kerjasama strategis iki, kita bakal mbangun tim ahli ahli keamanan siber lan nggawa keahlian sing luwih apik kanggo para pelanggan kanggo mbantu nyuda ancaman lan ningkatake ketahanan," tambah Alamäe. 

"Amarga ancaman cyber mbebayani banget kanggo kabeh organisasi, keamanan siber kasebut kalebu prioritas utama lan keprigelan para pimpinan lan dewan organisasi," ujare Martin Ruubel, CEO Talgen.

"Organisasi kerugian sing kedadeyan saka insiden cyber terus saya mundhak - prakiraan paling anyar nggawe angka USD 6 triliun global, taun iki - dadi pinunjul saka kemampuan organisasi kanggo bangkit maneh saka pelanggaran utawa kerusakan banget dadi penting," tambah Ruubel. 

Miturut Ruubel, iki tegese tugas Talgen ing domain sing kritis banget yaiku nduwe teknologi lan ngerti carane nambah ketahanan cyber saka organisasi, supaya bisa tahan serangan uga minimalake kerugian yen ana serangan.

"Aku seneng bisa dadi bagean saka kulawarga global Nortal lan melu kerja sama strategis iki kanggo nggunakake organisasi sing paling apik lan nggabungake kompetensi kanggo mbukak kesempatan anyar," tambah Ruubel.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar