Klik ing kene yen iki siaran pers!

Penghargaan Kesehatan @Work Com2021's XNUMX menyang Optimisme Online

ditulis dening Harry Johnson

Optimisme Online seneng banget ngumumake yen wis dipilih dadi pemenang Penghargaan Emas Kelas Paling apik kanggo perusahaan ing sangisore 100 karyawan ing ComPsych's 2021 Health @Work Award. Saiki ing taun kaping 17, penghargaan iki ngakoni perusahaan sing ningkatake kesehatan lan kesejahteraan karyawan liwat program inovatif sing migunani kanggo karyawan.

Print Friendly, PDF & Email

Optimisme Online seneng banget ngumumake yen wis dipilih dadi pemenang Penghargaan Emas Kelas Paling apik kanggo perusahaan ing sangisore 100 karyawan ing ComPsych's 2021 Health @Work Award. Saiki ing taun kaping 17, penghargaan iki ngakoni perusahaan sing ningkatake kesehatan lan kesejahteraan karyawan liwat program inovatif sing migunani kanggo karyawan.

"Penghargaan iki negesake komitmen kanggo karyawan lan budaya perusahaan. Ora ana sing luwih penting tinimbang kesehatan fisik lan mental tim kita," ujare Direktur Ngatur New Orleans Sam Olmsted. "Aku bangga dadi bagian saka organisasi sing bener-bener ngormati lan ngrungokake stafe."

Optimisme Online nuduhake panggung karo organisasi nasional lan internasional, kalebu National Basketball Association (NBA), Boston Medical Center, lan perusahaan liyane sing nggawe pengaruh global.

Kanthi tambahan Koordinator Operasi Sara Bandurian ing taun 2020, Optimisme Online bisa nggawe luwih akeh program lan inisiatif sing ngatasi kesehatan karyawan. Dheweke miwiti klub mlaku "Optimovers" kanggo mbantu nyurung gerakan luwih akeh liwat kompetisi sing ramah ing perusahaan. Dheweke duwe klub buku sing ditemoni saben wulan lan nawakake Program Bantuan Karyawan kanggo konsultasi kesehatan mental.

Komite Budaya internal Optimisme Online terus mikir babagan cara anyar kanggo karyawan supaya bisa melu lan tetep nyambung, sing luwih penting tinimbang ekspansi perusahaan menyang Atlanta lan Washington DC.

"Sing paling apik babagan program kesehatan lan kesejahteraan kita yaiku dirancang dening karyawan dhewe, saengga bisa disesuaikan karo budaya perusahaan," ujare Koordinator Operasi Sara Bandurian. "Kita pengin nggawe manawa wong rumangsa dihargai, dihormati, lan dihargai kanggo kabeh sing ditindakake."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar