SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Klik ing kene yen iki siaran pers!

Produk Pelikan sing bakal dipikolehi dening Platinum Equity

ditulis dening Harry Johnson

Platinum Equity dina iki ngumumake penandatanganan perjanjian definitif kanggo entuk Produk Pelican, pimpinan global ing desain lan pabrik kasus-kasus pelindung kinerja tinggi lan peralatan kasar kanggo para profesional lan penggemar ruangan, lan solusi rantai pasokan sing dikontrol suhu kanggo industri kesehatan.

Print Friendly, PDF & Email

Platinum Equity dina iki ngumumake penandatanganan perjanjian definitif kanggo entuk Produk Pelican, pimpinan global ing desain lan pabrik kasus-kasus pelindung kinerja tinggi lan peralatan kasar kanggo para profesional lan penggemar ruangan, lan solusi rantai pasokan sing dikontrol suhu kanggo industri kesehatan.

Istilah finansial ora dibeberke. Transaksi kasebut dijangka rampung ing pungkasan kuartal kaping 2021 taun XNUMX. 

Pelikan makaryakke ing rong bagean utama: Desain Produk Pelican lan pabrik kasus proteksi kaku kinerja tinggi, sistem lampu portabel canggih, lan produk konsumen njaba kanggo pamrentah, pasar komersial lan konsumen sing kuwat banget. Peli BioThermal nyedhiyakake portofolio solusi parsial kontrol suhu pasif sing komprehensif kanggo uji klinis tuwuh-akeh lan pasar biopharma komersial.

"Luwih saka 45 taun Pelican nggawe merek sing kuat kanthi reputasi apik ing antarane para pelanggan sing nuntut lan setya nggawe sawetara produk sing paling rusak ing donya," ujare Mitra Ekuitas Platinum, Jacob Kotzubei. "Kita setya nggawe warisan warisan perusahaan lan investasi inovasi terus."

Kantor pusat ing Torrance, CA, Pelican njaga 12 situs manufaktur, 17 pusat layanan lan stasiun jaringan, lan 23 kantor penjualan internasional ing 25 negara.

"Kanthi jejak pabrikan global lan jaringan distribusi sing jembar, Pelican minangka platform sing apik kanggo pertumbuhan akuisisi kanthi kesempatan substansial ing pasar inti lan kategori sing jejer," ujare Direktur Urusan Ekuitas Platinum, Matthew Louie. "Kita ngarep-arep bisa kerja sama karo tim manajemen perusahaan lan nyebarke sumber daya operasional lan M&A kanggo ndhukung fase sabanjure pertumbuhan lan ekspansi Pelican."

CEO Pelican Phil Gyori bakal terus mandhegani perusahaan kasebut sawise transaksi kasebut.

"Nalika maju karo dhukungan saka Platinum Equity, aku yakin lintasan pertumbuhan Pelican bakal tetep kuat, lan produk lan layanan bakal berkembang kanggo nyukupi kabutuhan basis pelanggan sing beda-beda," ujare Pak Gyori. "Aku ngarep-arep bisa nggawe lengen klambi, kerja bareng karo tim sing berpengalaman Platinum, lan nggawe bab anyar sing apik ing crita Pelican."

Gibson Dunn & Crutcher LLP nyedhiyakake penasihat hukum lan Willkie Farr & Gallagher LLP nyedhiyakake penasihat finansial kanggo Platinum Equity babagan akuisisi Pelican. BofA Securities minangka underwriter utama kanggo pembiayaan utang.

Credit Suisse dadi penasihat finansial eksklusif lan Latham & Watkins LLP dadi penasihat hukum kanggo Pelican Products.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar