SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Klik ing kene yen iki siaran pers!

Program Manajemen COVID-19 diluncurake dening Layanan Laboratorium Medis Premier kanggo nanggepi amanat vaksin Biden

ditulis dening Harry Johnson

Layanan Laboratorium Medis Premier (PMLS), ngumumake dina iki ngluncurake program manajemen COVID-19, Keep America Thiving, sing dirancang kanggo mbantu organisasi gedhe kanthi tundhuk efektif ing Amanat Vaksin Administrasi Biden. Warta NBC nglaporake bisa dirampungake wiwit minggu iki. "Administrasi Keamanan lan Kesehatan Kerja (OSHA) ngupayakake nggawe standar darurat sementara sing ngliputi para majikan kanthi 100 utawa luwih karyawan kanggo mesthekake para pekerja divaksinasi utawa ngalami tes mingguan," ujare Departemen Tenaga Kerja.

Print Friendly, PDF & Email

Layanan Laboratorium Medis Premier (PMLS), ngumumake dina iki ngluncurake program manajemen COVID-19, Keep America Thiving, sing dirancang kanggo mbiyantu organisasi gedhe supaya tundhuk efektif ing Amanat Vaksin Administrasi Biden. Warta NBC dilaporake bisa dirampungake wiwit minggu iki. "Administrasi Keamanan lan Kesehatan Kerja (OSHA) ngupayakake nggawe standar darurat sementara sing ngliputi para majikan kanthi 100 utawa luwih karyawan kanggo mesthekake para pekerja divaksinasi utawa ngalami tes mingguan," ujare Departemen Tenaga Kerja.

Persyaratan Presiden bakal ditrapake kanggo luwih saka 130,000 bisnis ing saindenging AS lan bakal mengaruhi udakara 80 yuta tenaga kerja ing saindenging negara. Nanging, amarga akeh wong Amerika sing isih ragu-ragu babagan vaksin kasebut, mandat kasebut diarepake bakal menehi tekanan gedhe kanggo prasarana pengujian negara sing disebabake amarga ana akeh permintaan tes COVID-19. Ngelingi iki, PMLS wis siyap karo salah sawijining kapasitas pangujian paling gedhe ing negara kasebut lan manufaktur ing omah kanggo pasokan pengujian tanpa wates.

"Nalika laboratorium liyane skala mundur sajrone kasus sing kurang panas ing musim panas amarga permintaan tes saya mudhun, kita ora bakal nindakake," ujare Kevin Murdock, CEO lan Pendiri PMLS. "Kita terus nambah kapabilitas minangka laboratorium supaya siyap kanggo lonjakan liyane kaya saiki sing diadhepi. Amarga iku, kita siyap kanggo nangani kanthi eksponensial luwih saka umume laboratorium ing saindenging negara. "

Alur kerja otomatis PMLS kanthi peralatan laboratorium sing paling canggih bisa ngolah nganti 300,000 tes COVID saben dina kanthi 98% asil sing diwenehake sajrone 24 jam. Tim ilmuwan PhD terkemuka wis berperan penting ing tanggepan COVID-19 bangsa. Amarga iku, PMLS minangka mitra uji coba sing dipercaya kanggo tim olahraga profesional, sekolah lan perguruan tinggi, perusahaan gedhe, lan departemen kesehatan negara ing saindenging negara.

Kanthi infrastruktur canggih sing wis ana, program PMLS Keep America Thriving dirancang khusus kanggo perusahaan manufaktur, pusat distribusi lan pemenuhan, ritel skala gedhe, konstruksi, lan organisasi kanthi operasi karyawan sing gedhe ing kantor. Tindakake Amerika Terus berkembang ing ngisor iki kanggo entitas kasebut:

  • Program uji coba turnkey sing disesuaikan kanggo persediaan tes terus-terusan kanggo asil sing cepet lan akurat
  • Latihan lan konsultasi ing lokasi kanggo metode uji coba sing tepat lan strategi khusus kanggo langkah-langkah pangujian sing paling efektif
  • Tes antigen sing cepet
  • Tes PCR sing bisa diisi ing situs

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar