Awards Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Caribbean Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Breaking Jamaika Warta Mewah News Resorts Romantis Pernikahan Bulan Madu Pariwisata News Wire Plancongan

Resor Sandal® Termasuk Mewah Nyapu Penghargaan Perjalanan Dunia Karibia

Sandals Resorts nyapu Penghargaan Perjalanan Dunia Karibia
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Sandals Resorts International (SRI) seneng banget ngumumake manawa perusahaan kasebut entuk 12 penghargaan bergengsi ing presentasi virtual Karibia Tahunan Amerika Selatan lan Amerika Utara kaping 28 tanggal 18 Oktober 2021.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Sandals Resorts duwe 12 sebab liyane kanggo ngrayakake ulang taune sing kaping 40 kanthi penghargaan saka World Travel Awards.
  2. Perusahaan hotel lan resort internasional terus mbukak dalan keunggulan lan inovasi ing industri kasebut.
  3. Sandal tetep setya marang Karibia, komunitas, para pelanggan, lan penasihat perjalanan sing regane kanggo menehi keunggulan keramahtamahan.

Pangenalan khusus diwenehake menyang Sandals Resorts International minangka Merek Terkenal ing Karibia 2021 kanggo taun kaping 28 berturut-turut, amarga perusahaan resor ngrayakake Pengetan Sandal kaping 40 taun lan terus mbukak dalan keunggulan lan inovasi ing industri lelungan.

Sandals Resorts International diakoni kanthi 12 penghargaan, kalebu:

  • Merek Hotel Anjog Karibia 2021: Sandal Resorts Internasional
  • Resor Kulawarga All-Inklusif Karibia 2021: Turki & Caicos
  • Resor All-In Luxury Luxury ing Karibia 2021: Sandal Grenada
  • Resor Utama ing Karibia 2021: Sandal Royal Barbados
  • Resor Bulan Madu ing Karibia 2021: Sandal Pantai Selatan, Jamaika
  • Resor Paling Romantis Karibia 2021: Sandal Grande Antigua
  • Resor All-Inklusif Utama Bahamas '2021: Sandal Emerald Bay
  • Resor Utama ing Grenada 2021: Sandal Grenada
  • Resor Kulawarga All-Inclusive ing Jamaika 2021: Pantai Negril
  • Resor Utama ing Jamaika 2021: Sandal Montego Bay
  • Resor Utama ing Lucia 2021: Sandal Grande St. Lucian
  • Operator Tur Petualangan Utama Karibia 2021: Rute Pulau Petualangan Karibia

"Iki minangka pakurmatan gedhe kanggo Sandals Resorts International sing bakal diakoni dadi panampa merek Leading Hotel ing Karibia taun iki," ujare Adam Stewart, Ketua Eksekutif Sandals Resorts International. "Sajrone 4 dekade, kita nindakake komitmen sing ora kendhat kanggo keunggulan keramahan ing saindenging wilayah," ujare Stewart. "Kita bakal terus janji ing para pelanggan, penasehat perjalanan lan komunitas kita, lan kita bakal tetep bisa ngarep-arep liwat pengabdian kanggo kerja keras lan inovasi."

Sawise pirang-pirang taun inovasi,Sandal Pesisir Kidul dijenengi minangka Resor Bulan Madu Karibia 2021 dening World Travel Awards, ngegungake Swim-Up Rondoval Suites sing pertama ing donya, kolam paling dawa ing wilahan bumi sisih kulon sing jembar 17,040 kaki persegi, lan desa Walanda sing ana 112 kamar - sing pas kanggo bulan madu lan kabeh pasangan sing tresna.

Kulawarga SRI sing ramah lingkungan kabeh, Pantai® Resorts, uga diakoni ing World Travel Awards karo Turki lan Caicos menang ing Resor Kulawarga All-Inklusif Karibia kaping 18. Dikemas kanthi nyenengake kanggo kulawarga kabeh umur, Turki lan Caicos nampilake limang desa sing megah sing ngemot arsitektur Italia, Prancis, Karibia, lan Key West. Kanthi kegiatan olahraga lan olahraga banyu sing ora ana enteke, taman banyu 45,000 kaki persegi, lan restoran 21-gourmet, ana sing nyedhiyakake kabeh wong ing resor sing paling apik iki.  

Perusahaan adhine Sandals Resorts International Wisata Petualangan Rute Island, uga dikenali dening World Travel Awards, nggawa ing Operator Tur Petualangan Utama Karibia kanggo taun kaping 9. Rute Island nawakake tamu saka situs sing pancen nggawe budaya lokal lan kaendahan sing ditawakake pulau kasebut.

"Malah ing jaman saiki, iku sawijining pakurmatan kanggo diakoni amarga terus menehi pengalaman tujuan sing luar biasa lan asli. Kita bangga ngakoni iki lan janji bakal terus menehi tamasya lan layanan sing luar biasa nalika ngupayakake nambah produk lan penawaran, "ujare Ryan Terrier, Wakil Presiden Operasi, Rute Island.

World Travel Awards didegaké ing taun 1993 kanggo tujuan mung kanggo ngakoni lan ngrayakake prestasi ing kabeh bidang industri pariwisata lan pariwisata ing saindenging jagad. Dina iki, merek World Travel Awards diakoni sacara global minangka ciri khas kualitas utama, kanthi para pemenang nyetel pathokan sing dikarepake kabeh wong liya. Saben taun World Travel Awards nutupi jagad kanthi serangkaian upacara gala regional sing dipentasake kanggo ngenali lan ngrayakake sukses individu lan kolektif ing saben wilayah geografis utama.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan resort pemenang penghargaan kasebut, bukak sandal.com lan pasisir.com. Kanggo informasi luwih lengkap babagan World Travel Awards, bukak worldtravelawards.com

Resor Sandals®:

Sandals® Resorts nawakake wong loro sing tresna banget karo pengalaman plancongan sing paling romantis lan mewah ing Karibia ing 16 setelan pantai sing apik ing Jamaika, Antigua, Saint Lucia, Bahama, Barbados, Grenada, lan Curacao sing dibukak ing wulan April 2022. Ngrayakake 40 taun, perusahaan resor kabeh kalebu paling apik kalebu kalebu kualitas tinimbang liyane ing planet iki. Sandal Resorts eksklusif kalebu teken Love Nest Butler Suites® kanggo privasi lan layanan utama; butlers dilatih dening Guild of Butler Inggris Profesional; Spa Red Lane; Mangan Global 5-Star Global Gourmet ™, nyedhiyakake minuman keras ing ndhuwur, anggur premium, lan restoran khusus gourmet; Pusat Aqua kanthi sertifikasi lan pelatihan PADI® ahli; Wi-Fi cepet saka pantai menyang kamar turu lan Sandal Pernikahan sing Disesuaikan. Sandals Resorts njamin tamu katentreman saka tekane mangkat karo Sandal Platinum Protokol Kebersihan, langkah-langkah kesehatan lan keamanan perusahaan sing luwih apik sing dirancang kanggo menehi kapercayan paling gedhe tumrap para tamu nalika plancongan ing Karibia uga Jaminan Liburan Sandal sing anyar, program perlindungan liburan lengkap sing nduwe jaminan industri sing pertama babagan liburan penggantian gratis kalebu pesawat kanggo tamu sing kena pengaruh. dening gangguan lelungan sing gegandhengan COVID-19. Sandals Resorts minangka bagean saka Sandals Resorts International (SRI) duweke kulawarga, didegake karo almarhum Gordon "Butch" Stewart, sing kalebu Resor Pantai sing berorientasi kulawarga. Kanggo informasi luwih lengkap babagan prabédan Sandal Resorts Luxury Included®, bukak sandal.com

Resor Beaches®:

Kanthi telung lokasi sing luar biasa ing Turki & Caicos lan Jamaika, lan lokasi kaping papat tekan St. Vincent & Grenadines, Beaches® Resorts minangka plancongan utama kanggo saben anggota kulawarga. Pantai Resor nyedhiyakake tambahan kualitas luwih apik tinimbang perusahaan resor liyane ing planet iki kanthi landasan banyu sing gedhe banget, XBOX® Lounge Lounge, Camp Kids eksklusif, klub wengi remaja, Nannies Certified, layanan Butler, Red Lane® Spas, Pusat Aqua kanthi sertifikasi lan pelatihan PADI® ahli ; lan Wi-Fi gratis. Minangka sponsor bangga ing Sesame Street, Beaches Resorts uga nawakake Petualangan Karibia karo Sesame Street®, ing ngendi bocah-bocah bisa plancongan karo kanca favorit saka geng Sesame Street kanthi kegiyatan saben dina lan acara panggung minggon. Pantai Resorts minangka papan sing cocog kanggo kumpul kulawarga wiwit reuni lan ulang taun khusus nganti program perkawinan sing dituju, Tandha Acara Pernikahan sing Pesenan. Pantai Resorts njamin katentreman para tamu wiwit rawuh nganti budhal kanthi Protokol Kebersihan Platinum Beaches, langkah-langkah kesehatan lan keamanan perusahaan sing dirancang kanggo menehi kapercayan ing tamu nalika plancongan ing Karibia. Pantai Resorts minangka bagean saka sandal Resorts International (SRI) duweke kulawarga, didegake karo almarhum Gordon "Butch" Stewart, sing kalebu Luxury Included® Sandals Resorts, lan minangka perusahaan resor sing kalebu ing Karibia. Kanggo informasi luwih lengkap babagan Resor Pantai, bukak pasisir.com.

Rute Pulau Petualangan Karibia:

Island Routes Caribbean Adventures didegake ing taun 2009 kanggo nampilake pelayaran sing paling apik lan apik banget kanggo para pelancong lan para petualangan ing saindenging jagad. Operasi ing 12 negara - Antigua; Aruba; wong Bahama; Barbados; Kapuloan Cayman; Republik Dominika; Grenada; Jamaika; Meksiko; Saint Lucia; St Maarten lan Turki & Caicos; lan bakal mbukak Curacao, perusahaan manajemen gaya urip sing menang iki kalebu tim warga pulau, kanca laut, pencari petualangan lan master pengalaman sing nyorot ekspedisi lan tujuan sing paling apik kanggo kabeh wong. Tim ing Route Island percaya yen bakal ana pangowahan positif menyang lanskap bisnis Karibia, njaga visi perusahaan kanggo ngolah wilayah kasebut kanthi pangembangan program keberlanjutan lan upaya pelestarian darat lan segara. Kanggo informasi luwih lengkap, bukak pulau-pulau.com.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar