SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Asosiasi Warta Breaking News Internasional Plancongan Bisnis Warta Breaking Kolombia angkara Warta Pamrentah rapat News wong Mbangun maneh Keslametan Pariwisata Pirembagan Pariwisata USA Breaking News Wtn

Era Anyar ing Keamanan Pariwisata Amerika Latin

Konferensi Keamanan COlombia
ditulis dening Dr. Peter E. Tarlow

Presiden Jaringan Pariwisata Dunia Dr. Peter Tarlow dadi juru bicara utama ing Konferensi Keamanan dan Keselamatan Polisi Pariwisata Nasional Kolombia ing Kolombia.

Print Friendly, PDF & Email
  • Ing tanggal 14-15 Oktober, Polisi Pariwisata Nasional Kolombia miwiti jaman keamanan pariwisata kanthi "pribadi lan virtual"Congreso de Seguridad Turística ”(Konferensi Keamanan lan Keamanan Pariwisata).
  • Kira-kira rong atus wong melu konferensi kanthi langsung karo udakara 2,000 peserta virtual saka saindenging Amerika Latin. 
  • Konferensi kasebut nampilake pamicara saka Kolombia lan negara-negara Amerika Latin liyane uga Dr. Peter Tarlow, sing makili Amerika Serikat.

Kolombia wis suwe dadi pimpinan kepolisian pariwisata. Ing arah Coronel Jhon (ora salah ejaan) Harvey Alzate Duque, Kolombia dadi pimpinan Amerika Latin ing bidang keamanan pariwisata. Tekanan keamanan lan keamanan pariwisata iki wis ngowahi citra negatif sadurunge bangsa, lan saiki Kolombia dadi pimpinan pariwisata Amerika Latin.  

Acara kasebut dibukak dening Jenderal Jorge Luis Vargas, sing dadi kepala polisi Kolombia. Pamicara internasional ora mung saka Amerika Latin, nanging uga Prancis lan Spanyol. Topik pamicara diwiwiti saka kepiye keamanan pariwisata lan kepolisian keamanan pariwisata dadi utama ing jaman pandemi pasca Covid-19 nganti masalah keamanan cyber lan biosekuritas. Nalika takon babagan pentinge keamanan pariwisata, Tarlow nyathet manawa "sepuluh taun kepungkur, Kolombia minangka papan sing beda banget" Tarlow nerusake kanthi ujar manawa sanajan pirang-pirang dekade kepungkur, para pengunjung ing Kolombia wedi metu, utamane nalika peteng, kahanan kasebut wis ora ana maneh kasus iki. Tarlow nyathet manawa dina iki amarga ewu pejabat polisi pariwisata sing khusus lan terlatih, para pengunjung bisa seneng Kolombia ngerti yen risiko sing bakal diadhepi yaiku bisa uga ora gelem lunga. 

Peter Tarlow, Jaringan Pariwisata Dunia

Para pamicara konferensi kanthi bulat memuji konferensi iki lan nyathet pentinge nggawe konferensi basa Spanyol ing saindenging Amerika Latin. Contone, Juan Fabián Olmos, sing sadurunge pensiun kepolisian pariwisata Cordoba Argentina, ngaturake selamat kanggo polisi Kolombia amarga tugas sing hebat sing wis digawe kanggo nggawe lingkungan sing aman lan aman kanggo para pengunjung saka saindenging jagad. Brigadir Jenderal Minoru Matsunaga saka Republik Dominika nyritakake babagan kepriye Politur (unit keamanan lan keamanan pariwisata militer lan militer) dadi merek dagang kanggo keamanan pariwisata ing wilayah kasebut.

Juan Pablo Cubides sing koordinasi proyek keamanan pariwisata ing saindenging Kolombia nyathet manawa Kolombia minangka negara sing ndeleng keamanan pariwisata minangka bagean saka keramahan. Cubides nyathet manawa petugas polisi ora mung agen ukum, nanging perwakilan bangsane, lan kepolisian pariwisata kasebut minangka bagean integral saka pembangunan ekonomi negara. Pamicara penting liyane kalebu Manuel Flores saka Meksiko. Flores minangka wong Amerika Latin pertama sing dianugerahi prestisius Jaringan Pariwisata Dunia Pahlawan Pariwisata penghargaan, lan Oscar Blacido Caballero, saka komando kidul Peru sing kalebu kutha pariwisata penting Cuzco lan Machu Pichu sing misuwur ing saindenging jagad. Konferensi kasebut ora mung nyawang masalah lokal nanging uga masalah internasional kayata keamanan cyber. Dr. Juan Antonio Gómez, saka Spanyol nyedhiyakake pemahaman anyar babagan ancaman serangan cyber ing jagad iki maneh industri pariwisata jagad.

Konferensi kasebut rampung tanggal 15 Oktoberth kanthi nyanyian lagu-lagu Kolombia lan polisi lan tekad kanggo ngetrapake pelajaran sing dipelajari ing Amerika Tengah lan Selatan.

Informasi liyane ing Jaringan Pariwisata Dunia klik ing kene.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dr. Peter E. Tarlow

Dr. Peter E. Tarlow minangka pamicara lan ahli sing kondhang ing saindenging jagad sing khusus kanggo pengaruh tindak pidana lan terorisme ing industri pariwisata, manajemen risiko acara lan pariwisata, lan pariwisata lan pangembangan ekonomi. Wiwit taun 1990, Tarlow wis nulungi komunitas pariwisata masalah kayata keamanan lelungan lan keamanan, pangembangan ekonomi, pemasaran kreatif, lan pamikiran kreatif.

Minangka panulis kondhang ing bidang keamanan pariwisata, Tarlow minangka penulis kontribusi kanggo macem-macem buku babagan keamanan pariwisata, lan nerbitake akeh artikel riset akademik lan terapan babagan masalah keamanan kalebu artikel sing diterbitake ing The Futurist, Jurnal Riset Perjalanan lan Manajemen Keamanan. Artikel profesional lan ilmiah saka Tarlow kalebu artikel babagan subyek kayata: "pariwisata peteng", teori terorisme, lan pembangunan ekonomi liwat pariwisata, agama lan terorisme lan pariwisata pesiar. Tarlow uga nulis lan nerbitake buletin pariwisata online populer Tidbits Pariwisata sing diwaca dening ewonan profesional turisme lan turis ing saindenging jagad kanthi edisi basa Inggris, Spanyol, lan Portugis.

https://safertourism.com/

Ninggalake Komentar