SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Klik ing kene yen iki siaran pers!

Jalur Keamanan nambahake menyang tim eksekutif

ditulis dening Harry Johnson

SecurityTrails, Total Internet Inventory, nambahake tim eksekutif kanthi nggawa Scott Donnelly dadi Wakil Presiden Sales lan Taylor Dondich minangka Chief Technology Officer. Anggota tim jangka panjang Courtney Couch lan Kris Lopez duwe peran anyar kanggo ngrampungake tim kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

SecurityTrails, Total Internet Inventory, nambahake tim eksekutif kanthi nggawa Scott Donnelly dadi Wakil Presiden Sales lan Taylor Dondich minangka Chief Technology Officer. Anggota tim jangka panjang Courtney Couch lan Kris Lopez duwe peran anyar kanggo ngrampungake tim kasebut.

"Taylor lan Scott gabung ing wektu sing tepat kanggo SecurityTrails. Kanthi ngluncurake produk Reduksi Permukaan Serangan, kita bakal nantang tantangan sing luwih gedhe kanggo organisasi sing luwih gedhe. Pengalaman kasebut bakal bisa njamin manawa SecurityTrails lan para pelanggan sukses. ” - Chris Ueland, CEO SecurityTrails.

Scott Donnelly nggawa akeh ilmu industri, amarga wis nyekel kalungguhan kepemimpinan penjualan senior ing Expanse lan Future Recorded. Sajrone dadi Wakil Presiden Solusi Teknis ing Recorded Future, Scott nggawa integrasi intelijen keamanan karo puluhan produk IT lan keamanan utama. Tekane ing SecurityTrails bakal nggawe manawa pelanggan nyadari nilai Inventori Internet Total ing kabeh organisasi. 

Taylor Dondich njupuk dadi Chief Officer Teknis anyar. Pendhiri, Courtney Couch, saiki bakal fokus kanggo nemokake cara sing luwih apik kanggo ngenali infrastruktur lan risiko pelanggan ing peran anyar minangka Chief Innovation Officer.

Dondich wis makarya ing ruang teknologi luwih saka rong dekade karo perusahaan kayata Yahoo lan Splunk, uga VP Teknik kanggo MaxCDN. Pengalaman ing peran eksekutif teknologi, penasihat lan insinyur bakal nuntun SecurityTrails kanggo ngembangake teknologi inovatif lan njamin supaya para pelanggan ora bisa lamur karo risiko sing ora dingerteni.

Sadurunge makarya dadi Manajer Kemitraan Strategis ing SecurityTrails, latar mburi bisnis Kris Lopez sing jembar bebarengan karo katrampilan manajemen interpersonal lan manajemen proyek sing apik nggawe dheweke dadi pilihan sing sampurna dadi Kepala Staf anyar.

SecurityTrails ngasilake pangowahan instrumental kasebut kanggo nyengkuyung level sabanjure lan supaya bisa terus nyedhiyakake data paling apik sing kasedhiya kanggo mbantu perusahaan nglindhungi awake dhewe.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar