SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Klik ing kene yen iki siaran pers!

Brinker International nerbitake asil Q1 2022 sing dipilih

ditulis dening Harry Johnson

Brinker International, Inc. (NYSE: EAT) dina iki ngumumake asil bisnis sing dipilih kanggo kuartal pisanan fiskal 2022 lan nyedhiyakake nganyari bisnis kanggo kuartal kaping pindho fiskal 2022 sadurunge Dina Investor Internasional Brinker sing bakal dianakake tanggal 20 Oktober 2021 .

Print Friendly, PDF & Email

Brinker International, Inc. (NYSE: EAT) dina iki ngumumake asil bisnis sing dipilih kanggo kuartal pisanan fiskal 2022 lan nyedhiyakake nganyari bisnis kanggo kuartal kaping pindho fiskal 2022 sadurunge Dina Investor Internasional Brinker sing bakal dianakake tanggal 20 Oktober 2021 .

"Kuartal pisanan Brinker dikirim dodolan positif lan terus Ngartekno outpace industri ing lalu lintas," ngandika Wyman Roberts, Chief Executive Officer lan Presiden. "Nanging lonjakan COVID sing diwiwiti ing wulan Agustus nambah tantangan tenaga kerja lan komoditas ing saindenging industri lan nyebabake margin lan garis ngisor luwih saka sing diarepake. Kita nanggapi headwinds COVID iki kanthi fokus kanggo nyewa lan upaya retensi, lan kerja sama karo mitra supaya bisa stabil ing lingkungan rantai pasokan. Kajaba iku, kita wis njupuk tindakan rega tambahan langsung, nambah target taun lengkap dadi 3% - 3.5%, kanggo ngimbangi biaya inflasi lan nglindhungi margin nalika kita maju.

Fiskal 2022 Penting - Triwulan Pertama

  • Penjualan Perusahaan Brinker International ing kuartal pisanan fiskal 2022 mundhak dadi $859.6 yuta dibandhingake $728.2 yuta ing kuartal pertama fiskal 2021.
  • Pendapatan operasional ing kuartal pisanan fiskal 2022 mundhak dadi $25.6 yuta dibandhingake $24.4 yuta ing kuartal pisanan fiskal 2021. Pendapatan operasional, minangka persentase saka Total bathi, ing kuartal pisanan fiskal 2022 mudhun dadi 2.9% dibandhingake karo 3.3% ing kuartal pisanan fiskal 2021.
  • Margin operasi restoran, minangka persentase dodolan Perusahaan, ing kuartal pisanan fiskal 2022 mudhun dadi 10.4% dibandhingake karo 11.6% ing kuartal pertama fiskal 2021.
  • Pendorong utama penurunan margin operasi Restoran yaiku 150 bps biaya tenaga kerja restoran sing luwih dhuwur lan 60 bps biaya komoditas sing luwih dhuwur. Biaya tenaga kerja restoran mundhak amarga tingkat pasar lan kenaikan prestasi. Biaya lembur lan latihan tambahan sauntara uga nyumbang kanggo mundhak.
  • Pendapatan net saben saham sing diencerake, kanthi basis GAAP, ing kuartal pisanan fiskal 2022 mundhak dadi $0.28 dibandhingake $0.23 ing kuartal pertama fiskal 2021.
  • Pendapatan net saben saham sing diencerake, ora kalebu barang khusus, ing kuartal pisanan fiskal 2022 mundhak dadi $0.34 dibandhingake $0.28 ing kuartal pertama fiskal 2021.
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar