SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Klik ing kene yen iki siaran pers!

Fasilitas kredit anyar sing diumumake dening ePlus

ditulis dening Harry Johnson

ePlus inc., panyedhiya solusi teknologi lan finansial utama, dina iki ngumumake manawa anak perusahaan ePlus Technology, Inc., ePlus Technology Services, Inc. lan SLAIT Consulting, LLC bubar ndandani, nulis maneh lan ngganti kabeh perjanjian kredit sing ana karo Wells Fargo Commercial Distribution Finance Corporation. 

Print Friendly, PDF & Email

ePlus inc., Panyedhiya solusi teknologi lan finansial utama, dina iki ngumumake manawa anak perusahaan ePlus Technology, inc., EPlus Technology Services, inc. lan SLAIT Consulting, LLC bubar ndandani, nulis maneh lan ngganti kabeh perjanjian kredit sing ana karo Wells Fargo Commercial Distribution Finance Corporation. 

Fasilitas kredit anyar digawe dening sindikat bank sing dadi CDF minangka agen administrasi lan kalebu fasilitas diskriminasi senior sing duwe bathi kanggo Peminjam kanthi jumlah dana agregat nganti $ 375 yuta, tambah saka $ 275 yuta, bebarengan kanthi sublimit kanggo fasilitas kredit sing diganti nganti $ 100 yuta.  

Jumlah agregat kepala sekolah sing kasedhiya ing fasilitas kredit anyar tundhuk dhasar utang adhedhasar, antara liya, akun Piutang lan inventarisasi Peminjam, masing-masing miturut formula lan tundhuk cadangan tartamtu. Fasilitas kredit anyar duwe jangka wiwitan setaun kanthi otomatis nganyari istilah-istilah setaun sabanjure; Nanging, salah sawijine pihak bisa uga diakhiri kanthi kabar sing bener.

"Fasilitas kredit sing diubah iki ndhukung pertumbuhan lan layanan kanggo para pelanggan sing dihargai minangka panyedhiya solusi canggih," ujare Elaine Marion, kepala pejabat keuangan. "Kita ngurmati hubungan jangka panjang karo CDF, bank sindikat anyar, lan ngurmati dhukungan terus eDitambah maneh. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar