SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA Breaking News

United Airlines: Ing jalur kanggo nggayuh target 2022

United Airlines: Ing jalur kanggo nggayuh target 2022.
CEO United Airlines, Scott Kirby
ditulis dening Harry Johnson

Kanthi nyebutake rebound lelungan premium premium, mbukak maneh wates Eropa wulan ngarep, terus lelungan bisnis kanthi cepet lan indikasi awal ngeculake watesan perjalanan ing pasar Pasifik utama, United uga ngumumake rencana nambah kapasitas internasional 10% ing taun 2022 - nalika tetep kapasitas domestik nganti taun 2019.

Print Friendly, PDF & Email
  • Udakara $ 2.2 milyar pangirangan biaya struktural lan pesawat bali menyang layanan bakal ngasilake kinerja CASM-ex sing kuat ing taun 2022 lan sateruse.
  • Pelancong bisnis bali lan mbukak maneh wates Eropa minangka kesempatan sing bisa dipanggonke United.
  • Dandan lan reliabilitas sing terus-terusan nyebabake data Skor Promotor Bersih kabeh-saben taun; mundhak saklawasé 12%.

United Airlines (UAL) dina iki ngumumake asil finansial kuartal kaping telu 2021. Sanajan ana pengaruh varian Delta COVID-19 ing kuartal kaping telu, perusahaan tetep manteb ing jalur kanggo nggayuh target target finansial jangka panjang sing ditemtokake minangka bagean saka rencana United Next awal musim panas iki, lan kanggo nyuda CASM-ex ing ngisor iki Level 2019 taun ngarep.

Kanthi nyebutake rebound lelungan premium premium, mbukak maneh tapel wates Eropa wulan ngarep, terus lelungan bisnis kanthi cepet lan indikasi awal kanggo ngeculake watesan perjalanan ing pasar Pasifik utama, United uga ngumumake rencana nambah kapasitas internasional 10% ing taun 2022 - nalika tetep kapasitas domestik nganti taun 2019. Rencana kasebut bakal nggunakake wates internasional sing wis apik lan hub gisik sing ana ing Amerika sing nggawe sukses anyar kasebut ngluncurake rute anyar menyang Afrika lan India. Sing diarepake mabur ing level rekor menyang Eropa, Amerika Latin, India, Afrika lan Timur Tengah ing musim panas 2022, bakal dienggo bali saka antisipasi Boeing 777 sing didukung United's Pratt & Whitney menyang armada ing taun 2022, sing - yen wis digabung ngumumake udakara $ 2.2 milyar kanggo pangurangan biaya struktural lan pangukuran pangukuran sing direncanakake - bakal ngidini United njaga CASM-ex nalika isih ana ing jalur pemulihan.

"Pemulihan ditundha dening varian Delta, nanging Airlines tim tetep fokus marang visi jangka panjang kita - lan ora bakal disesirake karo volatilitas jangka cedhak - tegese kita terus nglacak target sing wis ditemtokake kanggo taun 2022, ”jarene CEO United Airlines, Scott Kirby. "Saka bali lelungan bisnis lan rencana pambukaan maneh Eropa lan indikasi awal kanggo mbukak ing Pasifik, headwinds sing kita adhep bakal dadi tailwinds, lan kita yakin manawa United luwih bisa ngatasi pemulihan tinimbang maskapai apa wae ing jagad iki. Pemulihan kita bakal didhukung dening investasi ing teknologi lan efisiensi liyane sing bakal menehi alat marang karyawan sing dibutuhake kanggo ngati-ati banget karo para pelanggan - lan supaya biaya bisa dikendhalake. Aku ngucapke matur nuwun banget marang anggota tim United babagan komitmen sing terus kanggo para pelanggan, amarga penting banget kanggo kemampuan ngatasi pandemi iki, lan bakal ngasilake sukses ing taun ngarep. "

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar