SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Airlines aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Warta Breaking Jordan News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News

United Airlines ngumumake Penerbangan Non-Stop Anyar saka AS menyang Yordania

Amman Jordan nganti Washington DC
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Dewan Pariwisata Yordania (JTB) seneng ngumumake penerbangan langsung anyar, saengga luwih gampang para plancong Amerika bisa mabur menyang Yordania. United Airlines bakal nawakake penerbangan langsung saka Washington DC menyang Amman wiwit 5 Mei 2022, lan bakal mabur kaping telu seminggu. Iki minangka penerbangan langsung pertama sing ngubungake loro ibukota.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Survei anyar Dewan Pariwisata Yordania rampung nuduhake manawa taun 2022 siyap ngrusak cathetan lelungan menyang DC.
  2. 65 persen operator perdagangan ing Amerika Serikat duwe pesenan lelungan ing musim gugur taun 2021 menyang Yordania, dibandhingake mung 15 persen musim sadurunge. 
  3. Kanthi protokol COVID sing jelas ditrapake ing saindenging negara, para plancong kudu rumangsa kepenak ngunjungi Yordania.

"Kita seneng ngluncurake ibukota anyar menyang ibukutha, Washington DC menyang Amman, dadi luwih gampang nyambungake luwih akeh wong menyang Yordania lan warisan budaya lan budaya sing ditawakake negara iki," ujare Patrick Quayle, Wakil Presiden Senior Internasional Jaringan lan Aliansi.

Pengumuman saka United nuduhake kapercayan maskapai ing tujuan kasebut nalika lelungan internasional diwiwiti sawise musibah pandemi kasebut. Langkah kasebut uga ndhukung survey pungkasan sing wis rampung ing Papan Pariwisata Yordania sing nuduhake manawa 2022 siyap ngrusak cathetan lelungan menyang papan sing dituju. Survei kasebut uga nuduhake manawa 65 persen operator perdagangan ing Amerika Serikat duwe pesenan lelungan ing musim gugur taun 2021, mung dibandhingake karo 15 persen musim sadurunge. 

"Kita seneng nampani operator warisan menyang Yordania kanggo mbantu mbukak bisnis ing antarane rong ibu kota Washington DC lan Amman. Kita tansah nampani para pelancong Amerika menyang Kerajaan Inggris kanggo ngrasakake budaya sing luar biasa lan macem-macem jinis Jordania. " Dituduhake Abed Al Razzaq Arabiyat, Direktur Utama Dewan Pariwisata Yordania.

"Kita ngarep-arep sambutan United Airlines menyang Amman, lan kerja sama kanggo nggawa luwih akeh wisatawan sing bisa nemu negara sing luar biasa," ujare Malia Asfour, Direktur Dewan Pariwisata Yordania, Amerika Utara. "Kanthi protokol COVID sing jelas ditrapake ing saindenging negara, para plancong kudu rumangsa kepenak ngunjungi Yordania. Iki minangka langkah gedhe kanggo ngubungake ibukota Yordania karo Washington DC, lan nyengkuyung para pelancong Amerika kanggo pesenan pengalaman lelungan sing migunani ing papan-papan sing misuwur ing saindenging jagad kaya Petra, Wadi Rum, lan Laut Mati. ”

Kanggo sinau luwih lengkap babagan rute anyar, bukak united.com/en-us/new-routes.  

Kanggo sinau luwih lengkap babagan migunani lelungan menyang Yordania ngunjungi situs web visitjordan.com.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar