SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Warta Breaking Hawaii HITA Industri Hospitality Hotel & Resor Kamaainas News Mbangun maneh Resorts Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News

Hawaii Mbukak maneh Kanggo Pengunjung kanggo Wisata Pariwisata kanthi Aturan anyar

Hawaii Mbukak maneh
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Pengunjung ing Hawaii bakal disambut kanthi mbukak lan Aloha maneh diwiwiti tanggal 1 November.

Gubernur Hawaii David Ige ngumumake dina iki yen Aloha Negara wis siyap nyambut pengunjung kanggo lelungan sing ora penting wiwit tanggal 1 November 2021.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Gubernur negesake manawa dheweke disengkuyung karo apa sing wis ditemokake sawetara minggu kepungkur kanthi tren ngetrapake kasus cilik.
  2. Sistem perawatan kesehatan Hawaii wis nanggapi, negara saiki duwe kemampuan kanggo maju kanthi pemulihan ekonomi.
  3. Ige ujar manawa saiki aman kanggo warga lan pengunjung sing divaksinasi kanthi lengkap kanggo nerusake lelungan sing ora penting menyang lan ing Negara Bagian Hawaii.

Apa turis utawa warga, para plancong sing wis divaksinasi lan pengin plancongan ing njero negara lan interisland mung kanggo seneng-seneng - utawa kanggo bisnis - olèh maneh ing Hawaii.

Gubernur nerangake: "Kayane kita kabeh disengkuyung karo apa sing wis kita deleng sajrone pirang-pirang minggu kepungkur kanthi tren ngetrapake kasus cilik. Rumah sakit kita dadi luwih apik, lan ora ana pasien COVID sing luwih sithik. Sing paling penting, sistem perawatan kesehatan kita wis nanggapi, lan kita duwe kemampuan kanggo maju kanthi pemulihan ekonomi. Amarga iki, saiki aman kanggo warga lan pengunjung sing divaksinasi kanggo nerusake lelungan sing ora penting menyang lan ing Negara Bagian Hawaii. "

Mung 3 minggu kepungkur, Gubernur Ige wis njaluk panyuwun marang turis supaya ngenteni mengko mengko dolan. Nalika semana dheweke ujar manawa pesenan darurat kanggo ngatur lelungan tetep tetep paling ora 2 wulan.

Koalisi perwakilan saka sektor lelungan, pariwisata, perhotelan uga operator ritel, transportasi udara lan darat, lan liya-liyane wis meksa mbukak tanggal 1 November bebarengan karo Presiden lan CEO Asosiasi Penginapan dan Pariwisata Hawaii, Pak Mufi Haneman

Kepala ujar: "Nalika kita ngerti manawa isih ana rincian sing kudu diatasi - menehi pikiran khusus kanggo masukan saka walikota kabupaten lan informasi sing diwenehake dening komunitas kesehatan lan sektor bisnis - pengumuman iki minangka langkah pertama sing penting kanggo njupuk ekonomi kita obah maneh kanthi aman lan adil. Kita ngarep-arep bisa kerja bareng karo Gubernur Ige lan pamrentahane kanggo nggawe pesen sing jelas kanggo calon wisatawan sing Hawaii mbukak bisnis lan lelungan bisa dipesen maneh kanthi yakin. ”

Minangka Walikota Pulo Hawaii, Mitch Roth, kasebut Aloha Negara pengin "lelungan sing divaksinasi sing sehat lan divaksinasi bakal bali menyang Hawaii sanalika bisa."

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar